Aşık olmak

Ya bu işi gizli yürüteceksiniz ya da ayrılacaksınız başka çaren yok.

Bu yazıları okuyanlardan özür dilerim 2 saniye olsa bile zamanınızı boşa harcamış oldum ben çok pişmanım hayatım eğitim hayatımı değiştirdi resmen bu aşk işleri ilk yazıyı yazdığımdan berlidir 7 ay oldu hayat zor bu olay hakkında son yazıyı yazdıktan sonra tekrar sevgili olduk ama maalesef beni aldattı bayağı bir kötü oldum uzun süre derslere odaklanamadım derken bu güne geldik benim gibi hataya düşmeyin saygılarımla.

@Sadece_Alper kız bayağı pick me, alıcı arıyor herhalde vazgeç derim.

Keşke vazgeçseydim.

Dene şansını bir gün deneyemeyecek hale gelirsen çok üzülürsün.

Keşke denemeseydim.

Kardeşim Müslüman mısın bilmiyorum ama bak işte Allah yasakladıysa elbet bir sebebi vardır. Lütfen bu tür işlerden uzak dur ben hafızım ona göre yaşıyorum inan ki tüm işlerim yolunda gidiyor elhamdülillah hiçbir sorunum yok. Ama çevremde hep böyle dini şakalar yapan, dalga geçen, namaz kılmayan insanlar var ve onların ailesi ile arası falan bayağı kötü. Diyeceklerim bu kadar ben herhalde önceden de bununla alakalı mesaj atmıştım.

Ben hiç o toplara girmiyorum nedense çok toksik geliyor bana.

Bak yazmışım da önceden hem toksik hem de harbiden berbat bir şey bu evlenmeden ilişki yaşama olayı.

Bu sefer denemesen keşke denesem ne olurdu diye hayal kurmaya başlar kafanda kurmaya başlarsın tecrübe olmuş oldu boşver.

Doğru demişsin

Bu sefer denemesen keşke denesem ne olurdu diye hayal kurmaya başlar kafanda kurmaya başlarsın tecrübe olmuş oldu boşver.
Eyvallah kardeş

geçmiş olsun hocam bu yaşlardaki ilişkilerde bu tip şeylerin yaşanma ihtimali daha yüksek en azından tecrübe etmiş oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…