S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #11 Kelebek.
Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #12 armas dedi: Bence ikisi arasında Asil Karambit daha güzel, ben semavi yelpaze kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de kaosun başlangıcı operatör var ama bıçağım yok bıçak düşünüyorum.
armas dedi: Bence ikisi arasında Asil Karambit daha güzel, ben semavi yelpaze kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de kaosun başlangıcı operatör var ama bıçağım yok bıçak düşünüyorum.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #13 Kelebek çok kötü. 2 haftada sıkıldım iade ettim.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #14 Kelebek belli bir süre sonra sıkıyor. İlk başta kelebek daha iyi geliyorda sonra sarmıyor. Asil 2.0 karambit al. İkisi de var bende.
Kelebek belli bir süre sonra sıkıyor. İlk başta kelebek daha iyi geliyorda sonra sarmıyor. Asil 2.0 karambit al. İkisi de var bende.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2022 #15 Nickha dedi: Bugün marketime gelen Asil 2.0 Karambit vs Özel Harekat Kelebek var. İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Asil karambit güzel duruyor baya hoş hatta.
Nickha dedi: Bugün marketime gelen Asil 2.0 Karambit vs Özel Harekat Kelebek var. İkisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Asil karambit güzel duruyor baya hoş hatta.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 8 Kasım 2022 #16 Kelebek.
Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #17 Melys dedi: Asil karambit güzel duruyor baya hoş hatta. Genişletmek için tıkla... Karambiti alacağım galiba.
Melys dedi: Asil karambit güzel duruyor baya hoş hatta. Genişletmek için tıkla... Karambiti alacağım galiba.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.836 Çözümler 14 Yer Hatay 8 Kasım 2022 #18 Nickha dedi: Karambiti alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Karambit alacaksan yağmacı al bence.
Nickha dedi: Karambiti alacağım galiba. Genişletmek için tıkla... Karambit alacaksan yağmacı al bence.
Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #19 Poseidon1 dedi: Karambit alacaksan yağmacı al bence. Genişletmek için tıkla... Asil Vandal var iyi takım olurlar diye düşünüyorum. Silinen üye dedi: Kelebek çok kötü. 2 haftada sıkıldım iade ettim. Genişletmek için tıkla... İade edilebiliyormu?
Poseidon1 dedi: Karambit alacaksan yağmacı al bence. Genişletmek için tıkla... Asil Vandal var iyi takım olurlar diye düşünüyorum. Silinen üye dedi: Kelebek çok kötü. 2 haftada sıkıldım iade ettim. Genişletmek için tıkla... İade edilebiliyormu?
M m0rninq Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #20 Ben olsam karambit alırdım. CS'de bile kelebek bir yerden sonra sıkıyor ki arkadaşlar da aynı şeyden bahsetmişler.
Ben olsam karambit alırdım. CS'de bile kelebek bir yerden sonra sıkıyor ki arkadaşlar da aynı şeyden bahsetmişler.