Asıl hesapta düzgün vuramıyorum

Fyskn

Decapat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ile uğraşıyorum
Arkadaşlar main hesabım platin 3. smurf hesabım geçen sezon immo bitirdi şu an diamond 3 smurfte çatır çutur vurup mainde vuramiyorum. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar main hesabım platin 3. smurf hesabım geçen sezon immo bitirdi şu an diamond 3 smurfte çatır çutur vurup mainde vuramiyorum. Sebebi nedir?

Tamamen psikolojik. Bende unranked da karşı takımı soğutuyorum oyundan ama ranked da ağzıma One tapi alıp 7 ceddine sövüp ff veriyorum. Neon main.

Muhtemelen MMR farkından dolayı karşınıza gelen insanların zorluğu/kolaylığından dolayı vuruyor ya da vuramıyorsunuz. Kendinizi farklı hesap psikolojisine sokmayın. Aynı kaplamaları ve nişangâhı kullanmaya özen gösterin. Yedek hesabınızda oynuyormuşsunuz gibi düşünün, faydası olabilir.

Hocam ayıptır immoda girip One tap atıyorum plat maine girdiğimde adamlar çak çak inanmazsaniz SS atayım.

Kaybetmekten korkuyorsunuz,kaybetmekten korkmadan oynayın.
Hocam ben hesap alıcam olmuyor maini Satıcam birsuru skin olmazasa smurfte devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…