Asil Karambit vs silah kaplaması + Battle Pass

Hesabımda 2775 VP mevcut. Bıçaklardan sadece K-Tac Blade var. Asil Karambit çok istediğim bıçak fakat 1775 VP'ye bir silah skini alıp bir de Battle Pass'i alırsam VP yüklemek zorunda değilim. Çok kararsızım.
Sahip olduğum skinler;

Vandal =Yağmacı, Asil, Ejder.
Phantom = Oni.

Diğer silahlarda geçen seneki Battle Pass skinleri mevcut.

Silah skini artı Battle Pass alırsam İyon Phantom düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka asil karambit aldım iade ettim yağmacı aldım bir daha alcıaktım karambit 4 ay bekledim gelmedi gittim kelebek aldım yine pişmanım düşünmeden al karambiti sıkılırsan geliştirirsin

Kelebek pişman edecek kadar kötümü?
Kanka asil karambit aldım iade ettim yağmacı aldım bir daha alcıaktım karambit 4 ay bekledim gelmedi gittim kelebek aldım yine pişmanım düşünmeden al karambiti sıkılırsan geliştirirsin

Bence bp artı silah skini al.

Eğer çok istiyorsan karambit almanı tercih ederim. Çünkü vandalında ve phantomunda zaten iyi skinler var. Karambiti çok istiyorsan al bence.

Kelebek pişman edecek kadar kötü mü?

Kanka normal bıcak gibi olması çok kötü bence karambit her şeyiyle farklı ve daha güzel bence zevk meselesi fakat ben pişman olmadım kelebek aldıgıma ama karambit almadıgıma pişmane oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…