micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar sizce asil odin mi alinir yagmaci Odin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 Bence Odin'e skin almayın hocam. Boşa para verirsiniz başka bir silaha alın. Ama eğer çok almak istiyorsanız asil Odin daha iyi.
Bence Odin'e skin almayın hocam. Boşa para verirsiniz başka bir silaha alın. Ama eğer çok almak istiyorsanız asil Odin daha iyi.
Gorilavcısı45 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 706 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 micheal owen dedi: Arkadaşlar sizce asil Odin mi alinir yagmaci Odin mi? Genişletmek için tıkla... Bence de arkadaşın söylediği doğru maçta Odin alacaksınız bir adam size sövecek patlayıp gidecek uzun iş.
micheal owen dedi: Arkadaşlar sizce asil Odin mi alinir yagmaci Odin mi? Genişletmek için tıkla... Bence de arkadaşın söylediği doğru maçta Odin alacaksınız bir adam size sövecek patlayıp gidecek uzun iş.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #4 GrimKazashini dedi: Bence Odin'e skin almayın hocam. Boşa para verirsiniz başka bir silaha alın. Ama eğer çok almak istiyorsanız asil Odin daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki asil classic alınır mı? Gorilavcısı45 dedi: Bence de arkadaşın söylediği doğru maçta Odin alacaksınız bir adam size sövecek patlayıp gidecek uzun iş. Genişletmek için tıkla... Sövmesi önemli değil insanları kudurtmaktan zevk alıyorum ve cypher mainim siz düşünün ama heralde farklı birşey alıcam.
GrimKazashini dedi: Bence Odin'e skin almayın hocam. Boşa para verirsiniz başka bir silaha alın. Ama eğer çok almak istiyorsanız asil Odin daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam peki asil classic alınır mı? Gorilavcısı45 dedi: Bence de arkadaşın söylediği doğru maçta Odin alacaksınız bir adam size sövecek patlayıp gidecek uzun iş. Genişletmek için tıkla... Sövmesi önemli değil insanları kudurtmaktan zevk alıyorum ve cypher mainim siz düşünün ama heralde farklı birşey alıcam.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 micheal owen dedi: Hocam peki asil classic alınır mı? Sövmesi önemli değil insanları kudurtmaktan zevk alıyorum ve cypher mainim siz düşünün ama heralde farklı birşey alıcam. Genişletmek için tıkla... Gerek yok kullandığınız silahlara skin alın.
micheal owen dedi: Hocam peki asil classic alınır mı? Sövmesi önemli değil insanları kudurtmaktan zevk alıyorum ve cypher mainim siz düşünün ama heralde farklı birşey alıcam. Genişletmek için tıkla... Gerek yok kullandığınız silahlara skin alın.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 GrimKazashini dedi: Gerek yok kullandığınız silahlara skin alın. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir skin var mı 1775vp'ye
GrimKazashini dedi: Gerek yok kullandığınız silahlara skin alın. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir skin var mı 1775vp'ye
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 19 Temmuz 2023 #7 Valorant'a para yatırmak saçmalık.
Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #8 Odin çok iyi bir silahtır 12'ye 2 yenilirken 14 12 çevirip 45 vurmuştum bence asıl Odin gaza da getiriyor alabilirsiniz. Kamu spotu: Odin hayat kurtarır.
Odin çok iyi bir silahtır 12'ye 2 yenilirken 14 12 çevirip 45 vurmuştum bence asıl Odin gaza da getiriyor alabilirsiniz. Kamu spotu: Odin hayat kurtarır.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #9 Kagan61 dedi: Odin çok iyi bir silahtır 12'ye 2 yenilirken 14 12 çevirip 45 vurmuştum bence asıl Odin gaza da getiriyor alabilirsiniz. Kamu spotu: Odin hayat kurtarır. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim Frankfurt'ta oynarken bir adam bana Odin god demişti
Kagan61 dedi: Odin çok iyi bir silahtır 12'ye 2 yenilirken 14 12 çevirip 45 vurmuştum bence asıl Odin gaza da getiriyor alabilirsiniz. Kamu spotu: Odin hayat kurtarır. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim Frankfurt'ta oynarken bir adam bana Odin god demişti
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #10 micheal owen dedi: Önerebileceğiniz bir skin var mı 1775VP'ye. Genişletmek için tıkla... Oynamayı uzun süre önce bıraktım o yüzden skinlerden pek haberim yok.
micheal owen dedi: Önerebileceğiniz bir skin var mı 1775VP'ye. Genişletmek için tıkla... Oynamayı uzun süre önce bıraktım o yüzden skinlerden pek haberim yok.