Kagan61 Hectopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.402 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #11 micheal owen dedi: Aynı fikirdeyim Frankfurt'ta oynarken bir adam bana Odin god demişti Genişletmek için tıkla... Adamsın hocam Bende biri bana sövse Odin çeker onu bellerim aimim kötü de değil zevkine Odin alıyorum.
micheal owen dedi: Aynı fikirdeyim Frankfurt'ta oynarken bir adam bana Odin god demişti Genişletmek için tıkla... Adamsın hocam Bende biri bana sövse Odin çeker onu bellerim aimim kötü de değil zevkine Odin alıyorum.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.484 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #12 Kagan61 dedi: Adamsın hocam Bende biri bana sövse Odin çeker onu bellerim aimim kötü de değil zevkine Odin alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende o maçı gerçekten kazanmak istiyorsam traplerimi atıyorum Site'a Odin'i alıp bekliyorum sonra zaten kazanıyoruz bende plat 3'üm dia görmüşlüğümde var hep Odin çekmem bende zaten ama zevkli bir silah.
Kagan61 dedi: Adamsın hocam Bende biri bana sövse Odin çeker onu bellerim aimim kötü de değil zevkine Odin alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende o maçı gerçekten kazanmak istiyorsam traplerimi atıyorum Site'a Odin'i alıp bekliyorum sonra zaten kazanıyoruz bende plat 3'üm dia görmüşlüğümde var hep Odin çekmem bende zaten ama zevkli bir silah.