Asil Phantom alınır mı?

babavizyon

Hectopat
Daha fazla  
Asil Phantom mağazama 1775 VP yani 410 TL'ye geldi alınır mı?

Alınmaz çok çabuk sıkıyor ama asil setini seviyorsan al bende var 3'ten fazla oynamadım.
Hocam vandalda kaos bıçakta özel harekat kelebek var phantom olarak öneriniz nedir?

Bende var güzel ama bence afeti bekleyin görüntüsü güzel olmasa da çok iyi vurduruyor veya res skinini de bekleyebilirsiniz.
Hocam afetin hissiyatı çok değişik oni phantom hoşuma gidiyor fakat gelmedi ilk defa asil geldi,gece pazarına gaia balta geldi 1775 vpye mantıklımı almak hocam?

Spectrum kullanıyorum bence iyi, zamanın ötesi veya anomali de olabilir.

Özel harekat alabilirsiniz.

Hangisinin görüntüsünü ve hissiyatını beğeniyorsanız onu alın ama VP varsa en iyi tercihlerden 2'si Spectrum ve resdir.

Hangisinin görüntüsünü ve hissiyatını beğeniyorsanız onu alın ama VP varsa en iyi tercihlerden 2'si Spectrum ve resdir.
Spectrum bencede çok güzel ama hiç denk gelmedi hocam.

Önceki gece pazarıma 1050 vpye gelmişti fakat alamamıştım denk gelirse alabilirim hocam teşekkür ederim.

Hocam 2-3 yıl önce gece pazarıma düşünce almıştım. Bir süre kullandım ama daha sonra çok sıktı. Özellikle asil setinin hissiyatını ve seslerini seviyorsanız alın. Ama bence daha güncel ve çok daha güzel setler var.

Hocam bugün mağazaya delipop phantom ve felaketin kalbi vandal gelmiş delipop alınırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…