OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 23 Ocak 2023 #11 sahinssahin54 dedi: yağmacının ateş sesi normal ile anı galiba asil de farkı biliyorum ama yağğmacıda fark yok sanırım öyle mi Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı.
sahinssahin54 dedi: yağmacının ateş sesi normal ile anı galiba asil de farkı biliyorum ama yağğmacıda fark yok sanırım öyle mi Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı.
İzmirli3535 Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 109 23 Ocak 2023 #12 sahinssahin54 dedi: yağmacının ateş sesi normal ile anı galiba asil de farkı biliyorum ama yağğmacıda fark yok sanırım öyle mi Genişletmek için tıkla... asil al rahat ettt
sahinssahin54 dedi: yağmacının ateş sesi normal ile anı galiba asil de farkı biliyorum ama yağğmacıda fark yok sanırım öyle mi Genişletmek için tıkla... asil al rahat ettt
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 23 Ocak 2023 #13 Asil bir süre sonra çok sıkıyor hocam haberiniz olsun. Yerinizde olsam yağmacı alırım.
S sahinssahin54 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #14 OnurOfc dedi: Hepsi farklı. Genişletmek için tıkla... bana standart ile aynı gibi geldi yağmacı silahının sesi farklı o zaman
OnurOfc dedi: Hepsi farklı. Genişletmek için tıkla... bana standart ile aynı gibi geldi yağmacı silahının sesi farklı o zaman
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 27 Ocak 2023 #15 Grafen dedi: Şu anda markette Asil Vandal var ve 1800 VP var. Asil Vandal'ı almak mı daha mantıklı yoksa Yağmacı Vandal'ın gelmesini beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Asil bence biraz daha iyi
Grafen dedi: Şu anda markette Asil Vandal var ve 1800 VP var. Asil Vandal'ı almak mı daha mantıklı yoksa Yağmacı Vandal'ın gelmesini beklemek mi? Genişletmek için tıkla... Asil bence biraz daha iyi