Asil Vandal vs Gaıa vandal

Chavos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an mağazam da Asil Vandal var ve bir tane de yeni gelen şu an aktif olan set GAIA'NIN intikamı adlı set var.

O setde ki vandalı mı almalıyım?

Asil Vandal'ı mı almalıyım?

En iyi Vandalları sayayım:

Asil.

Yağmacı.

Delipop.

Gaia serisinin atış efekti hiç hoş değil. One tap canavarı olan arkadaşım Gaia silah alınca oynayamıyor nedense. Sesi hiç hoş değil.

Asil Vandal oyunun en eski skinlerinden birisidir, bana kalırsa artık yeni skinler tercih etmek daha mantıklı.

Şu an Asil Vandal ve Yağmacı Vandalım var ancak ikiside bir süre sonra sıkıyor ve çok klasikleşmiş skinler. O yüzden Gaia vandalı tercih etmenizi öneririm.

Sıkma olayı her skinde var. Arkadaş galiba ilk kez alacak.

Ben yine de Asil, Yağmacı gibi skinler klasikleştiği için Gaia derdim hocam.

Çok kararsızım, ama şimdi Asil Vandal da oyunun iconlaşmış skinlerinden bir tanesi. Onu alırsam hesabımın değeri artar diye düşünüyorum.

Çok kararsızım, ama şimdi Asil Vandal da oyunun iconlaşmış skinlerinden bir tanesi. Onu alırsam hesabımın değeri artar diye düşünüyorum.
Değeri artmaz emin ol çünkü tekrar tekrar mağazalara gelen skinler bunlar. Bir Champions seti veya Arcane şerif değil bu.

Bende Yağmacı, Asil ve Köken var. Köken bana göre en iyisi. İkinci ise Işık Muhafızları.

@Chavos Hocam artık o eski güzel Asil kalmadı. Yeni çıkan skinler yüzünden sevilme oranı iyice düştü. Örneğin Işık Muhafızları, RGX, Delipop, Champions, Gaia gibi yeni skinlere daha çok merakı var insanların. Asil, Yağmacı gibi skinleri alan insanların genel yorumu 2-3 hafta içerisinde sıktı demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…