S sinanengininyüzüğü Femtopat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 16 7 Nisan 2023 #1 Asil için hesaba VP attım. Ama tam 1 aydır mağazama gelmedi. Şu an ise mağazada Neptün var. Sizce hangisi alınmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2023
Asil için hesaba VP attım. Ama tam 1 aydır mağazama gelmedi. Şu an ise mağazada Neptün var. Sizce hangisi alınmalı?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.289 Makaleler 3 Çözümler 61 7 Nisan 2023 #2 Kesinlikle asil almalısın. Neptün sıkıyor. Ama şöyle bir bakış açısı da var her lobide asil bulabilme şansın varken Neptün bulma şansın düşük.
Kesinlikle asil almalısın. Neptün sıkıyor. Ama şöyle bir bakış açısı da var her lobide asil bulabilme şansın varken Neptün bulma şansın düşük.
wh1te Decapat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 Gönlün asildeyse gelene kadar bekle.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 7 Nisan 2023 #4 Asil iyidir.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #5 Asil her türlü. Neptün dediğiniz çöp.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #7 sinanengininyüzüğü dedi: Asil için hesaba VP attım. Ama tam 1 aydır mağazama gelmedi. Şu an ise mağazada neptün var. Sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Açık ara neptün.
sinanengininyüzüğü dedi: Asil için hesaba VP attım. Ama tam 1 aydır mağazama gelmedi. Şu an ise mağazada neptün var. Sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Açık ara neptün.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 463 7 Nisan 2023 #9 B.Özdemir dedi: Açık ara neptün. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler tartışılmaz ama neptünün sadece hissiyatı iyi bence onun dışında pek güzel yönü yok.
B.Özdemir dedi: Açık ara neptün. Genişletmek için tıkla... Zevkler ve renkler tartışılmaz ama neptünün sadece hissiyatı iyi bence onun dışında pek güzel yönü yok.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #10 Normal vandalda oynarken ateş sesi rahatsız edici geliyordu bundan dolayı sesi farklı bir vandal almak istiyordum. Asil ve neptün arasında kalmıştım. Dün Gece Pazarı'ndan neptün aldım kafam rahat daha da para atmam oyuna.
Normal vandalda oynarken ateş sesi rahatsız edici geliyordu bundan dolayı sesi farklı bir vandal almak istiyordum. Asil ve neptün arasında kalmıştım. Dün Gece Pazarı'ndan neptün aldım kafam rahat daha da para atmam oyuna.