Asil Vandal vs Ulu pençe Vandal

focusblack01

Centipat
Daha fazla  
1-Asil Vandal
2-Ulu pençe Vandal

Hesabımda ulupençe ghost ve yitik spectır deseni var ama vandal almak istiyordum uzun süredir. Bu iki skin arasında kaldım. Hangisi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Asil Vandal.
2-ulu pençe vandal.

Hesabımda ulupençe ghost ve yitik spectır deseni var ama vandal almak istiyordum uzun süredir. Bu iki skin arasında kaldım. Hangisi sizce?

Yeni gelecek setleri bekleyebilirsiniz eger aceleniz yoksa. Bir de gelirse magzaniza isik muhafazi hos oluyor. Kurunomi vandalim var. O yüzden bana ulu pence daha hos geliyor. Asilin de mervi sesi cok hos.

Yeni gelecek setleri bekleyebilirsiniz eger aceleniz yoksa. Bir de gelirse magzaniza isik muhafazi hos oluyor. Kurunomi vandalim var. O yüzden bana ulu pence daha hos geliyor. Asilin de mervi sesi cok hos.
Dünden önceki gün kurunomi vandal geldi 2300vpydi almadım pişmanım bu ikisi arasindayım ama asil de güzel ulupençede bilemedim

Dünden önceki gün kurunomi vandal geldi 2300VPYDi almadım pişmanım bu ikisi arasindayım ama asil de güzel ulupençede bilemedim.

Hocam bazen insanın hepsini alasi geliyor. Oynanis videolarini izleyin bence bir tekrardan hangisiyle oynarsanız sıkılmazsiniz onu bir düşünün. Renk secenekleride ciddi anlamda skinden sikilmanizi zorlastiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…