Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi. Sizce Asil Vandal mı Yağmacı Vandal mı?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 1 Mayıs 2021 #2 Yağmcı'nın Beyaz rengi Asil'e tek atar ama Asil'in hs atarken ki hissiyatını çok beğeniyorum. İkisini de eşit olarak seviyorum.
Yağmcı'nın Beyaz rengi Asil'e tek atar ama Asil'in hs atarken ki hissiyatını çok beğeniyorum. İkisini de eşit olarak seviyorum.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 Mekasva33 dedi: Sorum başlıktaki gibi. Sizce asil vandal mı yağmacı vandal mı? Genişletmek için tıkla... Yağmacı vandal tur bindirir.
Mekasva33 dedi: Sorum başlıktaki gibi. Sizce asil vandal mı yağmacı vandal mı? Genişletmek için tıkla... Yağmacı vandal tur bindirir.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Mayıs 2021 #4 Asil Aimbot.
Dariahlazatova Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #5 Psikolojik olarak Yağmacı'nın sprey hissiyatı Asil'den daha iyi. Vuruş sesi olarak da Yağmacı daha tatlı ama Asil'in o tek atış hissiyatı hiçbir şeye değişilmez.
Psikolojik olarak Yağmacı'nın sprey hissiyatı Asil'den daha iyi. Vuruş sesi olarak da Yağmacı daha tatlı ama Asil'in o tek atış hissiyatı hiçbir şeye değişilmez.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.131 Makaleler 3 Çözümler 194 1 Mayıs 2021 #6 Asil > tüm skinler.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2021 #8 Bana da yağmacı daha güzel gibi geliyor. Yine de size sorayım dedim. Allah izin verirse birkaç gün içerisinde almayı düşünüyorum.
Bana da yağmacı daha güzel gibi geliyor. Yine de size sorayım dedim. Allah izin verirse birkaç gün içerisinde almayı düşünüyorum.
K kuyt5252 Hectopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 561 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 1 Mayıs 2021 #9 Mekasva33 dedi: Sorum başlıktaki gibi. Sizce asil vandal mı yağmacı vandal mı? Genişletmek için tıkla... Bende 2 skinde vandal için var ve yağmacı vandalın siyah rengi daha iyi bence.
Mekasva33 dedi: Sorum başlıktaki gibi. Sizce asil vandal mı yağmacı vandal mı? Genişletmek için tıkla... Bende 2 skinde vandal için var ve yağmacı vandalın siyah rengi daha iyi bence.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Mayıs 2021 #10 Mekasva33 dedi: Bana da yağmacı daha güzel gibi geliyor. Yine de size sorayım dedim. Allah izin verirse birkaç gün içerisinde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisi önce gelirse onu al bence en iyisi bu.
Mekasva33 dedi: Bana da yağmacı daha güzel gibi geliyor. Yine de size sorayım dedim. Allah izin verirse birkaç gün içerisinde almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hangisi önce gelirse onu al bence en iyisi bu.