Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.644 Çözümler 24 1 Mayıs 2022 #21 İkiside değil. En güzelleri RGX, Yitik, Gaia'nın İntikamı. Dediğiniz iki skin sıktı artık, oyunun en eski skinleri.
İkiside değil. En güzelleri RGX, Yitik, Gaia'nın İntikamı. Dediğiniz iki skin sıktı artık, oyunun en eski skinleri.
Xxman Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #22 Ne kadar olduğunu bilmiyorum. Zaten hep yerden toplarım. bu arada ne kadar?
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 1 Mayıs 2022 #23 İkisini de al gitsin.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Mayıs 2022 #24 RGX Vandal, Ağaç Vandal ve Gaypop Vandal en güzelleri. RGX seti genel olarak başarılı. Günlerdir RGX kelebek alsam mı diye kafayı yiyorum.
RGX Vandal, Ağaç Vandal ve Gaypop Vandal en güzelleri. RGX seti genel olarak başarılı. Günlerdir RGX kelebek alsam mı diye kafayı yiyorum.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.644 Çözümler 24 1 Mayıs 2022 #25 eth dedi: RGX kelebek alsam mı diye kafayı yiyorum. Genişletmek için tıkla... Özel Harekat Kelebek üzerine RGB renkler basmışlar başka bir şey yok. Bence o kadar paraya değmez. Katanası daha güzel.
eth dedi: RGX kelebek alsam mı diye kafayı yiyorum. Genişletmek için tıkla... Özel Harekat Kelebek üzerine RGB renkler basmışlar başka bir şey yok. Bence o kadar paraya değmez. Katanası daha güzel.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 2 Mayıs 2022 #26 Herixa dedi: Özel Harekat Kelebek üzerine RGB renkler basmışlar başka bir şey yok. Bence o kadar paraya değmez. Katanası daha güzel. Genişletmek için tıkla... Özel Harekat da çok sade geliyor açıkçası. Katana kısmına katılıyorum o ayrı güzel. Gece Pazarına düşüyorsa öyle alabilirim belki. 300 TL vermek biraz düşündürüyor. Bu pahalı bıçaklar düşüyor mu onu bilmiyorum tabii.
Herixa dedi: Özel Harekat Kelebek üzerine RGB renkler basmışlar başka bir şey yok. Bence o kadar paraya değmez. Katanası daha güzel. Genişletmek için tıkla... Özel Harekat da çok sade geliyor açıkçası. Katana kısmına katılıyorum o ayrı güzel. Gece Pazarına düşüyorsa öyle alabilirim belki. 300 TL vermek biraz düşündürüyor. Bu pahalı bıçaklar düşüyor mu onu bilmiyorum tabii.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #27 Yagmaci aldım pismanim asili yerde görünce alıyorum direkt, yağmacı iyi ama asılı görünce yağmacıyı unutuyorum. Son düzenleme: 24 Nisan 2023
Yagmaci aldım pismanim asili yerde görünce alıyorum direkt, yağmacı iyi ama asılı görünce yağmacıyı unutuyorum.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 33 24 Nisan 2023 #28 Asilin vuruş hissi daha güzel, yağmacının da tarama hissi. Asil alsan daha iyi olur.