Asil varken yağmacı karambit alınır mı?

xprıvate999

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, 4 gün önce Asil Karambit aldim ve bugün mağazama yağmacı karambit geldi Asil Karambit'i iade de edemiyorum sizce yağmacı karambit alınır mı? Yoksa ziyankarlık mı olur?

Selam dostlar, 4 gün önce Asil Karambit aldim ve bugün mağazama yağmacı karambit geldi Asil Karambit'i iade de edemiyorum sizce yağmacı karambit alınır mı? Yoksa ziyankarlık mı olur?

İkisi farklı animasyonlu bıçaklar yağmacı karambit çok güzel bir bıçak alınabilir

Kanka bence gerek var yağmacı karambit çok nadir geliyor.

Sahsen sunu soyleyeyim, bende RGX karambit var. Asil karambit var. Champions 2024 katana var. Birisini uzun süre kullandigimda bayiyor, asile gecsem daha guzel geliyor. Kisacasi, bir bicak cok uzun süre kullanilmasi bayiyor. Bu yuzden alinabilir. Uzun süre yagmaci kullandiktan sonra asil, daha sonra tekrar yagmaci gecilebilir. Yani, alinabilir. Tek skine bagli kalmamak lazim.

Hocam bıçak çeşitliliğiniz varsa gerek yok ama yoksa çeşitlilik için alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…