[Asılsız] Bilgisayarım patlama sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alperglory

Hectopat
Katılım
27 Eylül 2015
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
Dün gece bilgisayarım patladı, apörlürüm dahil. Ne olur yardım edin. Yeni işlemci almıştım AMD Athlon aradan 1 hafta geçti öldü bilgisayarım gitti. O kadar param heba oldu. Ekran kartımın fanı erimiş. Garantiye götürsem yaparlar mı? İçini açtım her şey simsiyah kasanın altında eriyen maddeler var. Ne olur yardım. Monitörün kenarları yeşilimsi gibi. Oda da kömür deposu gibi oldu, ne olur. Bilgisayarı daha alalı 1 hafta olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı bağladığın topraksız priz kalitesiz PSU ile birleşirse sonunda böyle bir senaryo çıkması çok normal. Yüksek voltajda olası. Gerçi olan olduktan sonra nedenlerin kimseye faydası yok. Konuyu okuyan insanlar bilinçlensin yeter. Zararın neresinden dönersen kardır. Sağlam parça kalmışsa birşekilde kontrol ettir sistemini. Bozulanlar içinde garantisi devam ediyorsa servislerine gönderirsin. Şimdilik yapacak başka bişey yok.
 
Teşekkürler arkadaşlar. Bütçem 1700tl yeni bir sistem önerirmisiniz?
 
Arkadaşlar içindeki tüm parçaların yarısı 2. El idi. Bütün parçalar simsiyah olmuș. Sabah bilgisayari tekrar açmayı denedim düğmeye bastığım anda powerin içinden dumanlar yükseldi çata pat birşeyler oldu. O anda zaten içindeki tüm parçaların öldüğünü anladım. 1700tl bütçem var. Mümkünse kredi kartına 9 taksit ile bilgisayar arıyorum. İstediğim markalar ; Casper, Toshiba, HP, Samsung ve ya Toplamada olabilir. Ayrıca 150tl kadar bilgisayar masası önerirseniz sevinirim. Eskisinin kenarı yanık vaziyette. Șimdiden teşekkürlerimi arz ederim.
 
2.el herhangi bir elektronik eşyaya asla güven olmaz, keşke baştaki bütçenize 1500 TL ekleyerek çok daha güzel bir sistem alsaydınız. Neyse sistem cidden infilak ettiyse geçmiş olsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı