[Asılsız] Bilgisayarım patlama sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alperglory

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Dün gece bilgisayarım patladı, apörlürüm dahil. Ne olur yardım edin. Yeni işlemci almıştım AMD Athlon aradan 1 hafta geçti öldü bilgisayarım gitti. O kadar param heba oldu. Ekran kartımın fanı erimiş. Garantiye götürsem yaparlar mı? İçini açtım her şey simsiyah kasanın altında eriyen maddeler var. Ne olur yardım. Monitörün kenarları yeşilimsi gibi. Oda da kömür deposu gibi oldu, ne olur. Bilgisayarı daha alalı 1 hafta olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda benden daha uzman biri muhakkak vardır. Fakat dediğin olayın gerçekleşmesi için;
1- Evdeki şalterlerin yüksek akımı kaldırır olması gerekir senin prizine yüksek akım gelmesi için.
2- PSU' dan atlayıp ana kartı eritebilecek kadar akım vermesi çok zor. Hadi verdi diyelim PSU kısa devre den dolayı sigortası yanacaktır. Hadi eski bir PSU olsun. Bu zamanda kablolar eritir ve içerinden kısa devre yapar ve evindeki şalter atar.

Bence burada elektrik atlaması için bir iletken daha olması lazım. Mesela su yada nem. orasını bilemem. Sadece ihtimal üretiyorum. Seni suçlamak gibi bir amacım yok.
Geçmiş olsun şimdiden. 1700 TL ye de AMD sistem toplamanı tavsiye ederim. oyun da oynayabileceğin güzel bir sistem toplayabilirsin.

İyi forumlar.

Teşekkürler. Ekran kartı Gtx 950 düşünüyorum. Sizce bu ekran kartı parasını hakeder mi?

Sana sorunun prizde olabileceğini belirtmiş bilgili arkadaşlar ve abiler ama sen hala prizdeki problemi anlayıp çözmeden yeni bir sistem arayışındasın yenisine olmayacağı ne malum ? Kusura bakma ama gram inandırıcı değilsin haberin olsun ben bir tek Apörlöre üzüldüm. Neyse biraz daha inandırıcı davran resim falan at bizde sana yardım edelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…