Arda Kaplan Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 15 Şubat 2021 #1 Lastik falan denedim, kenarları o yüzden böyle de ortası hep böyleydi. Kargaburun falan da olmuyor, vida çok küçük laptopun üstünde. Dosya Ekleri IMG_20210215_060644.jpg 8,9 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Lastik falan denedim, kenarları o yüzden böyle de ortası hep böyleydi. Kargaburun falan da olmuyor, vida çok küçük laptopun üstünde.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 15 Şubat 2021 #2 Arda Kaplan dedi: Lastik falan denedim, kenarları o yüzden böyle de ortası hep böyleydi. Kargaburun falan da olmuyor, vida çok küçük laptopun üstünde. Genişletmek için tıkla... Laptop demeseydin eski bir alyanı veya demiri üsüne kaynat diyecektim.
Arda Kaplan dedi: Lastik falan denedim, kenarları o yüzden böyle de ortası hep böyleydi. Kargaburun falan da olmuyor, vida çok küçük laptopun üstünde. Genişletmek için tıkla... Laptop demeseydin eski bir alyanı veya demiri üsüne kaynat diyecektim.
Arda Kaplan Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 41 Çözümler 1 15 Şubat 2021 #3 Çıkarttım vidayı konu geç açılmış sanırım onaylanmamış yani şuan başka bir sorunum var onunla ilgili konu açmam lazım
Çıkarttım vidayı konu geç açılmış sanırım onaylanmamış yani şuan başka bir sorunum var onunla ilgili konu açmam lazım