Merhabalar, eskiden yani 15-16 yaşıma kadar sakin biriydim öyle pek olaya bulaşmazdım sadece gerektiği zaman kavga ederdim. Ortaokuldan 11. sınıfa kadar zayıf olduğum için hep zorbalığa uğradım, zayıf olsam bile boks yaptığım için kavga da avantajlı oluyordum. Zorbalığa uğradığımda öğretmenler hiç yanımda olmadı hep olayın üstü kapatıldı buda bende hep içime attığım kin ve öfke sorununa dönüştü. Üniversiteye 19 yaşımda başladım o zamanda zayıftım ama zorbalığa uğramadım kaliteli bir ortam vardı fakat ben bıkmıştım boyum 1.86 kilom 60'dı haliyle aşırı zayıftım ve fitness a başlayıp adam gibi yemek yiyerek 60 kilodan 85 e kadar çıktım.
Hep zorbalığa uğrama sebebim olan zayıflıktan kurtulmuştum ve bir müddet kadar mutlu ve keyifliydim ama kısa sürdü, şuan 21 yaşındayım neden bilmiyorum ama hep sinirli biriyim dışarı çıktığımda birisi laf atacak ve kendimi tutamayacağım dalacağım düşüncesiyle rahat olamıyorum. Her an bir şey olacak endişesi var ve ben ciddi anlamda sorunlu hissediyorum, geçen yıl otoparkta tartıştığım birisi argolu konuştu diye çenesine sert bir yumruk atmıştım kendine zor gelmişti. Sakin olsam olay belki de şiddetsiz çözülecekti ama olamıyorum evde de böyleyim sürekli dışarı çıktığımda birisi laf edecek olay çıkartacak kendimi savunmam lazım gibi senaryolar kafayı yedirtiyor.
Daha da sinir bozucu kısmı tipim öyle sert birisi gibi değil sakalım yok saçlarım biraz uzun yüz şeklim falan da bir değişik bu yüzden arkadaşlarımdan çoğu kişi beni yabancı erkek modellere benzetiyor. Vücudum da birazcık yapılı ve kaslı, tipimin iyi olmasından tabi ki şikayetçi değilim ama keko tiplerin direkt hedefi oluyorum "o kaslar balon oğlum", "erkek adam dediğin sakal uzatır saçını vur üçe" gibisinden sinir bozucu laflar işitiyorum. Bu tarz biriyle kavga etmiştim bir şey yapamayınca bıçaklamaya çalıştı bacağımı sıyırmıştı. Savunma amaçlı bıçak taşımak istemiyorum çünkü zaten ileri seviyede sinir sorunum var kendime hakim olamam sonra olan olur diye korkuyorum.
Yıllardır içime dert etmiş sorunları size anlattım, sizce ne yapmalıyım? psikiyatriste gitmiştim fakat verdiği ilaçlar beni tembel ve üşengeç biri yapıyor diye bırakmıştım.