Aşırı Bağlantı Yavaşlaması

Erdi Vatansever

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. TTNET kurbanlarından birisiyim. Şu sözleşme bitsin hemen başka bir firma ile anlaşacağım. İnternet hızımın 3 Mbit'e düştüğünü söylüyorlar ki yalan. Daha da yavaş. Aradım müşteri hizmetleri ile konuştum. Hızınız 3Mbit'e düştüğü için yardımcı olamıyoruz dediler. Bu nasıl iş? Böyle şey mi olur?
İnternet hızımı az da olsa hızlandırabilir miyim? 15 gün beklemek istemiyorum çünkü.

Söz konusu TTNET ise yapacak birşey yok. Bende senin gibi sözleşme süresinin bitmesini bekliyorum.

Türkiye'deki internet malum. Hem fazladan para ödüyoruz, onu bunu geçtim fazladan para ödememize rağmen, Adil Kullanım Kotası diye bir şey var. Güya sınırsız alıyoruz...

Neredeyse 10 yıldır TTNET kullanıyorum. Hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Herkes az bir sorun olsun, hemen TTNET'e yükleniyor. Ev tesisatından haberleri bile yok. Fakat bu AKK'den bende şikayetçiyim. Sınırsız tarife adıyla sınırlı internet kullanıyoruz, ne diyelim

Buyrun hız testi. Korkunç.

Dosya Ekleri

• Speedtest.png
    152,1 KB · Görüntüleme: 279
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…