Biri aşırı düşük grafik mi dedi? SharpShooter3D önerebilirim. Hesap makinesi kaldırır. Oyun bulması çok zor bir indie olduğu için linkini koydum. Bu arada oyuna istediğiniz fiyatı biçerek sahip olabiliyorsunuz. İsterseniz bedava olarakta indirebilirsiniz.
Peki az GB'li olarak ne önerirsiniz? Max Payne 8GB, Half Life 1 bile 4GB civarı bir şey. Aşırı düşük hızda internetim var diye en az 3-4 saat beklemem gerekir.
Peki az GB'li olarak ne önerirsiniz? Max Payne 8GB, Half Life 1 bile 4GB civarı bir şey. Aşırı düşük hızda internetim var diye en az 3-4 saat beklemem gerekir.
Half life 1'in 4gb olma ihtimali yok Half Life 2 dir o. Siz hangisini beğendiyseniz onu indirin bence. Ben olsam ilk başta Half Life 2'yi tercih ederdim. Tarihi eser bilgisayarımda bile akıcı bir şekilde oynamıştım ve zamanına göre grafikler muazzam gelmişti bana.
Öyle oyunlar var ki, düşük sistem istediği için şanslısın yani ölmeden önce oynaman gerekiyor. Hiç üzülme hikaye ve oynanış anlamında çok sağlam oyunlar var.
COD2
Half Life
Age of Empires 3
The Saboteur
LOTR Conquest
Hayır, hiçbirine sahip değilim. Steam'den alacağım, Half Life 2 alacaktım 18,5 liraya ama boş depolama alanı olarak 6,5GB diyor ben de vazgeçtim Half Life 1'e yöneldim, yine 18,5 TL ama kaç GB olduğu yazmıyor Steam'de. Gittim bir crack sitesinden baktım 4,2GB yazıyor. Kafam karıştı iyice yani. Sanırım Return to Castle Wolfenstein alacağım 15 liraya. Ama yine kaç GB olduğu yazmıyor.