YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Minecraft için aşırı gerçekçi shaderler arıyorum ama çok gerçekçi olsun tıpkı gerçek hayat gibi. Önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
Merhaba arkadaşlar, Minecraft için aşırı gerçekçi shaderler arıyorum ama çok gerçekçi olsun tıpkı gerçek hayat gibi. Önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.248 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 SEUS.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 17 Kasım 2024 #3 YLN dedi: Merhaba arkadaşlar, Minecraft için aşırı gerçekçi shaderler arıyorum ama çok gerçekçi olsun tıpkı gerçek hayat gibi. Önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisiyar yanma seviyesi için seus veya bsl.
YLN dedi: Merhaba arkadaşlar, Minecraft için aşırı gerçekçi shaderler arıyorum ama çok gerçekçi olsun tıpkı gerçek hayat gibi. Önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisiyar yanma seviyesi için seus veya bsl.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 17 Kasım 2024 #4 BakıcıArthurMorgan dedi: Hocam bilgisayar yanma seviyesi için seus veya bsl. Genişletmek için tıkla... 4080 var arkadasta. Bir şey olmaz.
BakıcıArthurMorgan dedi: Hocam bilgisayar yanma seviyesi için seus veya bsl. Genişletmek için tıkla... 4080 var arkadasta. Bir şey olmaz.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Kasım 2024 #5 MRainb0w dedi: Seus. Genişletmek için tıkla... BakıcıArthurMorgan dedi: Hocam bilgisayar yanma seviyesi için seus veya bsl. Genişletmek için tıkla... Hocamlar ben bu shaderleri çok kurdum oynadım bana daha bombastik bir şeyler lazım.
MRainb0w dedi: Seus. Genişletmek için tıkla... BakıcıArthurMorgan dedi: Hocam bilgisayar yanma seviyesi için seus veya bsl. Genişletmek için tıkla... Hocamlar ben bu shaderleri çok kurdum oynadım bana daha bombastik bir şeyler lazım.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 17 Kasım 2024 #6 YLN dedi: Hocamlar ben bu shaderleri çok kurdum oynadım bana daha bombastik bir şeyler lazım. Genişletmek için tıkla... Sildurs veya competrany başka aklıma gelmiyor. Birde paralılar var.
YLN dedi: Hocamlar ben bu shaderleri çok kurdum oynadım bana daha bombastik bir şeyler lazım. Genişletmek için tıkla... Sildurs veya competrany başka aklıma gelmiyor. Birde paralılar var.