Aşırı kilolu bir insan süper marketlerde çalışabilir mi?

Helal olsun bende öyle çalışanları seviyorum.

Hocam abin aynı benim gibiymiş ama önce zayıflaması lazım bir spor salonuna yazılmalı ve sakın utanmasın çünkü utanırsa zayıflayamaz ve kıyafetlerde 4XL'ye kadar sorun olmaz ama 10X sorun olabilir.
Maalesef insanların dilinin kemiği yok. Çok istedik ama korktuğu için deneyemiyor.
A101 personeli olabilirsin ama market olur mu bilmiyorum. Benim kuzen A101 personeli onun yerde başka bir çok kilolu çocuk var o da personellik yapıyor.
Hocam teşekkür ederim cevabın için. Rica etsem personel kıyafeti konusunu sorma imkanın var mı? Sıkıntı olmayacaksa tabi.
Market işi olmasa bile başka işler yapabilir.Yazın çalıştığım yerde benzer kiloda bir adam kuryelik yapıyordu hiçte bir sıkıntı olmadı.
Teşekkür ederim
Haklısınız ama hayatının düzene girmesini istediğim için aklıma başka seçenek gelmiyor.

Ayakta uzun süre durabiliyorsa sorun yok çünkü markette pek oturma fırsatı bulamayabilir.
Eğilme dizinin üstüne çökme gibi durumlar olabilir reyon altlarına ürün yerleştirme gibi. Bu konuda bir sıkıntısı yoksa.
Ne olursa olsun tabii ki yorulacaktır. Eğer imkan varsa önce biraz spor yapması lazım gibi. Kilolarını biraz azaltıp biraz kasları yerine oturup girerse daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Uzun süre boş kaldığı için kasları ölmüş halde olabilir. Salona gitmeyi istemiyorsa bile bir şekilde evde ya da dışarıda bir şeyler yapsın.

@456388 Hocam akşam sorarım ancak benim bildiğime göre kilolu personeller için özel olarak kıyafet üretiliyor. Onu dert etmeyin yani. Ben yine akşam sorarım bunu doğrularsam haber vereceğim size. Ancak A101 personeli olursa oturmaya pek şansı kalmaz maalesef. Yani aralar dışında oturmak yasak orada. Eğer bu ona zor gelecekse A101'e bulaşmasını önermem.

Bu oturup dinlenme konusu için gerçekten kuryelik düşünebilir bu arada.Trendyol gibi bireysel yerler değil ama mcdonalds dominos gibi yerlerde genelde paketi atıp oturup dinlenme imkanı oluyor.Bizim kuryeler her paketten sonra 30 dk tiktok izliyordu oturup.

Haklısınız ama hayatının düzene girmesini istediğim için aklıma başka seçenek gelmiyor.

Başlangıç için dükkan elemanı olması daha iyi olur. Çay getir götürü yapar. Müşteri gelirse ürün satışı yapar kasada oturur. Arada temizlik işi olur.

Hem market kadar yoğun çalışmaz hem de sürekli ayakta durmaz. Çünkü kilosu çok fazla ayakta durması onun başka sağlık problemlerine sebep olabilir. Eğer aktif bir iş bulabilirse daha iyi olabilir hem kilo vermesine yardımcı olur. Kargo işlerini düşünebilirsiniz yukarı da arkadaşlar da belirtmişti.

Hocam 200 kilo birisi için bu dediğiniz tamamen başvuru yaptığınız yerin inisiyatifine kalmış. Çalışanların nasıl yaklaşacağı da öyle. Ekonomik durumunuz nasıl bilmiyorum ama hem psikolojik olarak hem gelecek hem sağlık olarak önceliğiniz işinin ehli bir diyetisyen ile disiplinli bir diyete girmesi olmalı diye düşünüyorum. Ben de gross marketlerde çalıştım yaklaşık 6-7 ay. Vardiya sistemi, mesai saatleri derken düzen ve disiplinden daha da uzaklaşabilir abiniz. Belli bir kiloya düştükten sonra tabii ki çalışmanın faydası olacaktır.

Hocam psikolojik olarak iyi olmayan kimse discount shopping marketlerinde çalışmasın. Eksik maaşlar mı dersiniz zorla fazla mesai mi dersiniz sabag 8de gelip akşam 5de çıkarım agalarla takılırım derken bu gün full çalışıyorsun demeleri mi dersiniz üstüne işten çıkaramıyorlar...

6 kere mağazam değişti adamlar bu sefer ciddi ciddi denediler bende abi seni zorladılar biliyorum dedim istfamı verdim gittim. Oralarda çalışmaktansa çalışmamak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…