Arkadaşlar, böyle bir durumla karşılaştım. Sadece Discord ve emülatör açıktı, ikisini toplasak 4 GB RAM kullanımını geçmiyordu ama kullanım bu düzeyde gözüküyordu ve sistem sürekli drop yiyip donuyordu. Neden kaynaklı olabilir?
O an kontrol etmiştim şu an görüntü atamıyorum ama anormal bir uygulama yoktu fakat dediğim gibi oradaki yazanları toplasak 4 GB bile olmuyor ama sistem 24 GB kullanıyordu.
Hocam Görev Yöneticisi o usera ait olduğu için sadece o userda kullanılan görevleri gösteriyor ama Windows'un arka planda çalıştırdığı yüzlerce virüs denetleme ve görev şeyleri var büyük ihtimal ondan gözüküyordur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar, böyle bir durumla karşılaştım. Sadece Discord ve emülatör açıktı, ikisini toplasak 4 GB RAM kullanımını geçmiyordu ama kullanım bu düzeyde gözüküyordu ve sistem sürekli drop yiyip donuyordu. Neden kaynaklı olabilir?
Sonradan Windows güncellemesi geldiğini fark ettim o esnada orada gözükmeden arkada güncellemeyi yüklediği için yapmış olabilir mi Windows'un hizmetleri kaynakları bol bol kullanıyor diye biliyorum virüs taratması yaparken bile CPU kullanımı 100e çıkıyordu çünkü antimalwareda.