Aşırı şekilde yavaşlayan sistem

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İlk yaşadığımda komut satırından Windows'un ana dosyalarını onaran komutları ve SFC /scannow komutunu denedim ancak bir düzelme olmadı. Daha sonra diskte sorun olacağını düşünerek bad sector taraması yaptım ancak hiçbir bad sector yok. Son olarak Windows'u tekrar yükleyeceğim ancak bunu yapmadan düzeltme şansım var mı? Sorunun tam olarak ne olduğunu bile keşfedemedim. Sanırım Windows bellek tanılama aracını da kullanmıştım ancak bellekler de sağlam çıkmıştı.

İlk yaşadığımda komut satırından Windows'un ana dosyalarını onaran komutları ve SFC /scannow komutunu denedim ancak bir düzelme olmadı. Daha sonra diskte sorun olacağını düşünerek bad sector taraması yaptım ancak hiçbir bad sector yok. Son olarak Windows'u tekrar yükleyeceğim ancak bunu yapmadan düzeltme şansım var mı? Sorunun tam olarak ne olduğunu bile keşfedemedim. Sanırım Windows bellek tanılama aracını da kullanmıştım ancak bellekler de sağlam çıkmıştı.

Bu tür yavaşlamalara ilk sebep virüs aynısı başıma geldi eğer önceden sistemde problem olmayıp sonradan bu olay olduysa ilk şüpheliyi elemek olacak işin malware bytes ile tarama yapmanda fayda var

Bilgisayarı ve interneti çok temiz kullandığım için virüsten şüphelenmedim hiç. Malwarebytes sonucu da aşağıdaki gibi. Ancak Kaspersky az önce şöyle bir şey tespit etti. Sanırım indirmeye çalıştığım PDF ile alakalı. Tam bir tarama yapacağım tekrar düzelmezse format atacağım galiba.

Dosya Ekleri

• taramasonucu.PNG
    taramasonucu.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Kasperskysonuç.PNG
    Kasperskysonuç.PNG
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Kasperskysonuç2.PNG
    Kasperskysonuç2.PNG
    16,7 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular