4 453835 Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 552 17 Haziran 2021 #11 Babanın arabası değil mi istediği paraya satar
Wolf01 Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 3 Yer On the island of Lian Yu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Halkla ilişkiler, Yazılımcı 17 Haziran 2021 #12 Erfolglos Eirene dedi: Arkadaşlar, babam değeri 65.000 TL civarındaki arabayı 50.000'e satmış. Başımın üstündeki sinir damarları ortaya çıktı. Ben şimdi ne yapayım? Babam olduğu için bir şey de diyemiyorum. Sinirden patlayacağım. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım normal de de her zaman öfkeli misin meraktan soruyorum ona göre bir şey söyliyeceğim.
Erfolglos Eirene dedi: Arkadaşlar, babam değeri 65.000 TL civarındaki arabayı 50.000'e satmış. Başımın üstündeki sinir damarları ortaya çıktı. Ben şimdi ne yapayım? Babam olduğu için bir şey de diyemiyorum. Sinirden patlayacağım. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım normal de de her zaman öfkeli misin meraktan soruyorum ona göre bir şey söyliyeceğim.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 17 Haziran 2021 #13 Olmuşla, ölmüşe çare yoktur. O zararı başka şekillerde kapatırsın zamanla.
Erfolglos Eirene Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 298 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #14 453835 dedi: Babanın arabası değil mi istediği paraya satar. Genişletmek için tıkla... Ya öylede yani sevdiğimden yoksa başkası satsa umurumda olmaz bir de o kadar sordu bana boş duvara konuşmuşum hissi verdi ve o da daha da sinirlendim. Wolf01 dedi: Bir şey soracağım normal de de her zaman öfkeli misin meraktan soruyorum ona göre bir şey söyliyeceğim. Genişletmek için tıkla... Normalde sinirli değilim hata gülümser bir insanım ama bug yüzünden falan oyunlarda kaybedince ya da böyle olaylar olunca çok sinirleniyorum.
453835 dedi: Babanın arabası değil mi istediği paraya satar. Genişletmek için tıkla... Ya öylede yani sevdiğimden yoksa başkası satsa umurumda olmaz bir de o kadar sordu bana boş duvara konuşmuşum hissi verdi ve o da daha da sinirlendim. Wolf01 dedi: Bir şey soracağım normal de de her zaman öfkeli misin meraktan soruyorum ona göre bir şey söyliyeceğim. Genişletmek için tıkla... Normalde sinirli değilim hata gülümser bir insanım ama bug yüzünden falan oyunlarda kaybedince ya da böyle olaylar olunca çok sinirleniyorum.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #15 Benim gibi 50X kaldıraçla paranızı yok etmeyin.
Erfolglos Eirene Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 298 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #16 RSK06 dedi: Benim gibi 50X kaldıraçla paranızı yok etmeyin. Genişletmek için tıkla... 50 X kaldıraç mı?
RSK06 dedi: Benim gibi 50X kaldıraçla paranızı yok etmeyin. Genişletmek için tıkla... 50 X kaldıraç mı?
Kaday Tegin Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Ötüken Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #17 Erfolglos Eirene dedi: Normalde sinirli değilim hata gülümser bir insanım ama bug yüzünden falan oyunlarda kaybedince ya da böyle olaylar olunca çok sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın vallaha usta. Ben de en son babam YKS paramla güvercin alınca bu kadar sinirlenmiştim. (!)
Erfolglos Eirene dedi: Normalde sinirli değilim hata gülümser bir insanım ama bug yüzünden falan oyunlarda kaybedince ya da böyle olaylar olunca çok sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... Haklısın vallaha usta. Ben de en son babam YKS paramla güvercin alınca bu kadar sinirlenmiştim. (!)
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #18 Yastığa kafanızı gömüp bağırın. İşe yarıyor.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 17 Haziran 2021 #19 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #20 Tırnağına bak.