Aşırı Şüpheci olmak

Makaleler
21
Mesela bir yerden alışveriş yaparken ve bu yerin şikayetlerinin çok ve biraz baş ağrılı olduğunu görünce verdiğim siparişi iptal edesim geliyor. Kesin benimde başıma gelir diye korku sarıyor, sürekli kafaya takıyorum. Ama daha önce rahatlıkla alışveriş yaptığım sitelerde bu hiç olmuyor, sizce endişem normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş vereceğiniz zaman siteye, sitedeki satıcıya, ürüne gelen yorumlara, fiyata dikkat edin. Araştırma yaparak sipariş verin daima.

Bazen ben de sipariş ettiğim bir şey sorunlu gelir, sıkıntı yaşarım diye bir hisse kapılıyorum sonra kapı çalıyor, ürünüm sorunsuz gelmiş oluyor bana.

Endişenizin normal olduğunu düşünüyorum. Ama araştırma yaparak sipariş verirseniz sorun yaşama ihtimaliniz daha azalır.

Son düzenleme:

Sitenin Technopat ve bir çok site tarafından güvenirliği teyit edilmiş durumda. Ama bazı istisnalar olmuş ve benimde başıma gelir diye korkuyorum. İşlemci siparişi verdim, umarım düzgün gelirde bu ön yargı mıdır artık onu kırarlar. Endişem dolandırılmaktan değil, ürün açılmış olarak gelirse bunu iade almazlar sorun çıkartabilirler diye oluyor.

Valla bence şüphende çok haklısın. Gayet normal görüyorum bu düşünceni. Ebrar bilgisayardan Samsung 960 Evo aldım. Ürünün kutusu açılmış ve kutusu yırtık bir şekilde geldi. Ürünü takıp kullandım ve mağazayı alışveriş yaptığım listeden çıkardım. Kapıda kontrol et ve sıkıntı varsa asla alma.

Tabii ki normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…