Ben de MSÜ sınavına girdim, puan yetmediğinden elendim. Sana tavsiyem sadece rahat ol, yani bunlar kafa takılacak şeyler değil. Biliyorum bunu söylesem de takacaksın ama inan ileride bu günleri hatırladığında sadece güleceksin. Bari şu altın yaşlarını boşa harcama.
Kendine güzel bir hedef koymuşsun, önünde 2 sene var, kendine 1-2 tane yakın arkadaş bul onlarla takıl zaman geçtikçe alışırsın. Derslerini de aksatma MSÜ kazan keyfine bak.
Bu yolda başarılar dilerim, umarım düzeltebilirsin. MSÜ, jandarma ve polislik ile ilgili rehberlerimi altta bulabilirsin. Merak ettiğin bir şey olursa konu açıp beni etiklemekten çekinme, iyi geceler.
Merhaba dostlarım, benim gibi birçok gencin hayallerini süsleyen, o şanlı üniformayı giymenin ilk adımı attıran, geleceğimizi ve geçmişimizi tamamen değiştirip şanlı bir görev veren tek yolumuz Milli Savunma Üniversitesi hakkında bugün sizlere bilgilendirme yapacağım. Milli Savunma Üniversitesi...
Herkese merhaba. Daha önceden nasıl polis olunur ve nasıl milli savunma üniversitesine girilir adlı 2 rehberim bulunmaktaydı, buna jandarmayı da dahil etmek istedim. Bu rehberde anlatacaklarım lise mezunu Jandarma Astsubay ve Jandarma Subay'ı olma rehbedir; KPSS ile dış kaynaktan lise mezun...
Merhaba, bu konuya neredeyse tamamen hakim olduğumu düşünen bir genç olarak bilmeyen herkese yardımcı olmak amacıyla sizlere polis nasıl olunur baştan sona anlatacağım, eksik ve/veya hatalarımı aktarabilirsiniz, teşekkürler. 1 - Lise Mezunu Polis Olmak. PMYO Lise mezunu polis olmak için PMYO...