B bur1515 Hectopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #1 Saat ikiden beri internetim çok yavaş. Sizde de aynı sorun var mı?
gkii Kilopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 196 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 1 Haziran 2015 #2 Silinen üye dedi: Saat ikiden beri internetim çok yavaş. Sizde de aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Aynen bende de bir sıkıntı var. Özellikle Google sitelerinde (Youtube vb.) sıkıntı var.
Silinen üye dedi: Saat ikiden beri internetim çok yavaş. Sizde de aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Aynen bende de bir sıkıntı var. Özellikle Google sitelerinde (Youtube vb.) sıkıntı var.
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 1 Haziran 2015 #3 Aynen, sistemi yeni aldım geldim Windows'u kurdum internet çok yavaş. 1 mbps hız görünüyor chrome'yi kurmaya 1-2 saat diyor
Aynen, sistemi yeni aldım geldim Windows'u kurdum internet çok yavaş. 1 mbps hız görünüyor chrome'yi kurmaya 1-2 saat diyor
Teknoloji Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #4 Benimde yavaş sizin sevis sağlayıcınız nedir ? Not:Benim Ttnet aradım sıkıntı yok dedi.Ama Yavaş virüs bulaşmıştır diyor.
Benimde yavaş sizin sevis sağlayıcınız nedir ? Not:Benim Ttnet aradım sıkıntı yok dedi.Ama Yavaş virüs bulaşmıştır diyor.
gkii Kilopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 196 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 1 Haziran 2015 #5 Teknoloji dedi: Benimde yavaş sizin sevis sağlayıcınız nedir ? Not:Benim Ttnet aradım sıkıntı yok dedi.Ama Yavaş virüs bulaşmıştır diyor. Genişletmek için tıkla... Ttnet, buradaki kişiler emin olun ttnet müşteri hizmetlerinden çok daha bilgililer. O zaman izah etsinler iPhone cihazım da mı virüs kaptı :/
Teknoloji dedi: Benimde yavaş sizin sevis sağlayıcınız nedir ? Not:Benim Ttnet aradım sıkıntı yok dedi.Ama Yavaş virüs bulaşmıştır diyor. Genişletmek için tıkla... Ttnet, buradaki kişiler emin olun ttnet müşteri hizmetlerinden çok daha bilgililer. O zaman izah etsinler iPhone cihazım da mı virüs kaptı :/
Teknoloji Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #6 gkii dedi: Ttnet, buradaki kişiler emin olun ttnet müşteri hizmetlerinden çok daha bilgililer. O zaman izah etsinler iPhone cihazım da mı virüs kaptı :/ Genişletmek için tıkla... Bende Öyle söledim.Dedim ki peki telefonda mı virüs var ? cevap vermediler.
gkii dedi: Ttnet, buradaki kişiler emin olun ttnet müşteri hizmetlerinden çok daha bilgililer. O zaman izah etsinler iPhone cihazım da mı virüs kaptı :/ Genişletmek için tıkla... Bende Öyle söledim.Dedim ki peki telefonda mı virüs var ? cevap vermediler.
gkii Kilopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 196 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 1 Haziran 2015 #7 Teknoloji dedi: Bende Öyle söledim.Dedim ki peki telefonda mı virüs var ? cevap vermediler. Genişletmek için tıkla... Tahminimce yurtdışı çıkışlarıyla alakalı. Çünkü domaini Türkiye'de olan sitelere hızlı giriyor.
Teknoloji dedi: Bende Öyle söledim.Dedim ki peki telefonda mı virüs var ? cevap vermediler. Genişletmek için tıkla... Tahminimce yurtdışı çıkışlarıyla alakalı. Çünkü domaini Türkiye'de olan sitelere hızlı giriyor.
Teknoloji Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #8 gkii dedi: Tahminimce yurtdışı çıkışlarıyla alakalı. Çünkü domaini Türkiye'de olan sitelere hızlı giriyor. Genişletmek için tıkla... Evet aynen olma ihtimali yüksek.Diğer sitelere giriyor.
gkii dedi: Tahminimce yurtdışı çıkışlarıyla alakalı. Çünkü domaini Türkiye'de olan sitelere hızlı giriyor. Genişletmek için tıkla... Evet aynen olma ihtimali yüksek.Diğer sitelere giriyor.
gkii Kilopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 196 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 1 Haziran 2015 #9 Teknoloji dedi: Evet aynen olma ihtimali yüksek.Diğer sitelere giriyor. Genişletmek için tıkla... Not: Herhangi bir siyasi amaç içermemektedir. Amaç sadece internetle ilgili yaşanılan sıkıntıyla ilgili bilgi vermeye çalışmaktır. Cumhuriyet Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi - Google servisleri çöktü, internet yavaşladı
Teknoloji dedi: Evet aynen olma ihtimali yüksek.Diğer sitelere giriyor. Genişletmek için tıkla... Not: Herhangi bir siyasi amaç içermemektedir. Amaç sadece internetle ilgili yaşanılan sıkıntıyla ilgili bilgi vermeye çalışmaktır. Cumhuriyet Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi - Google servisleri çöktü, internet yavaşladı