Memo in Qatar Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim internetimin upload hızı 5 gösteriyor ama mobilden APK indirmeye çalıştığım uygulamanın indirmesi çok yavaş sürüyor, 45 MB'lık şeyi 15 Dk'da sadece 15 MB indi sizce neden bu kadar yavaş? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2020
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim internetimin upload hızı 5 gösteriyor ama mobilden APK indirmeye çalıştığım uygulamanın indirmesi çok yavaş sürüyor, 45 MB'lık şeyi 15 Dk'da sadece 15 MB indi sizce neden bu kadar yavaş?
3 319361 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 14 Ağustos 2020 #2 Upload değil, download hızına bakın.
PolluxVega Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 558 Çözümler 6 14 Ağustos 2020 #3 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Buradan test yapıp paylaşır mısınız
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Ağustos 2020 #4 Download hızına bakın Upload değil. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
Download hızına bakın Upload değil. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 14 Ağustos 2020 #5 Hız testi kontrollerini bu site üzerinden yapın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net APK dosyasını indirdiğiniz sunucu kaynaklı bir sorun olabilir.
Hız testi kontrollerini bu site üzerinden yapın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net APK dosyasını indirdiğiniz sunucu kaynaklı bir sorun olabilir.
Memo in Qatar Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #6 TheYOLA dedi: Hız testi kontrollerini bu site üzerinden yapın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net APK dosyasını indirdiğiniz sunucu kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım Download: 35.44 diyor galiba APK'yı indirdiğim sunucudan dolayı olabilir Evet
TheYOLA dedi: Hız testi kontrollerini bu site üzerinden yapın. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net APK dosyasını indirdiğiniz sunucu kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım Download: 35.44 diyor galiba APK'yı indirdiğim sunucudan dolayı olabilir Evet