PG7Crity Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ağustos 2023 #1 Bildiginiz gibi Cortana'da Türkçe dil destegi yok bende bilgisayarima asistan indirmek istiyorum varsa iyi bir asistan uygulamasi soyleyin.
Bildiginiz gibi Cortana'da Türkçe dil destegi yok bende bilgisayarima asistan indirmek istiyorum varsa iyi bir asistan uygulamasi soyleyin.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Asistan değil de ChatGPT 4 de Edge Bing'e eklendi diye biliyorum. Ek bir tool ile ses komutu eklenebiliyor diye biliyorum. Yapay zeka kullanılabilir asistan olarak.
Asistan değil de ChatGPT 4 de Edge Bing'e eklendi diye biliyorum. Ek bir tool ile ses komutu eklenebiliyor diye biliyorum. Yapay zeka kullanılabilir asistan olarak.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 PG7Crity dedi: Bildiginiz gibi Cortana'da Türkçe dil destegi yok bende bilgisayarima asistan indirmek istiyorum varsa iyi bir asistan uygulamasi soyleyin. Genişletmek için tıkla... Bing chat daha iyi olur 23H2 ile ekim ayında Copilot gelecek sisteme entegre edilecek Beta kanallarında mevcut şu an.
PG7Crity dedi: Bildiginiz gibi Cortana'da Türkçe dil destegi yok bende bilgisayarima asistan indirmek istiyorum varsa iyi bir asistan uygulamasi soyleyin. Genişletmek için tıkla... Bing chat daha iyi olur 23H2 ile ekim ayında Copilot gelecek sisteme entegre edilecek Beta kanallarında mevcut şu an.