Asit telefonu eritti

Yeager_san

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Paradis
Kimya dersinde laboratuvara indik çözelti yaptık. Azıcık bir şeyler incelerken telefonumun güç tuşunun hemen arkasına ne olduğunu bilmediğim bir asit damladı telefonun güç tuşunun hemen arka kısmına geldi ve hafiften eritti güç tuşundaki parmak izi sensörü de çalışmıyor ne yapayım?

Sensör hücrelerini öldürmüştür asit parmak izi sensör modülünün değişmesi gerekir. Servise götürün.

Son düzenleme:
Kezzap döküldüyse geçmiş olsun diğer taraftan görünüyorsa yapacak bir şey yok sensörlere hasar vermiştir muhtemelen

Kezzap döküldüyse geçmiş olsun diğer taraftan görünüyorsa yapacak bir şey yok sensörlere hasar vermiştir muhtemelen
Küçük bir parça kesip alınmış gibi hocam. ilk dökülünce elimle silecektim cozurdamaya başlayınca mendille sildim.

Az önce profiline baktım ve bunları eğlence için uydurduğunu düşünmeye başladım.

Fotoğraf yollayacağım illa yani

Ben troll değilim hocam.

Hatta asit dökülmeden 15 saniye öncesi

Tanınmamak ve arkadaşların yüzünü ifşa etmemek için yüzlerini kapamak zorunda kaldım.

Yani ister inanın ister inanmayın ben troll değilim anlayın

Sensör hücrelerini öldürmüştür asit parmak izi sensör modülünün değişmesi gerekir. Servise götürün.

Ne kadar isterler?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…