LGS'ye girince görürsün kızısınava odaklan 2 gram aklın varsa.
Kızı 1 yıl boyunca sevdikten sonra mı açıldın? Kızı 1 yıl boyunca sevip, 1 yılın sonunda açılmanın mantıklı olduğunu mu düşündün? Anlatımından dolayı tam anlayamadım.1 yıldır sevdiğim bir kız var ve ona açıldığımda dünyam çöktü.
Kız senden etkilenmemiş yani. Bu kadar basit.Beni kardeşi gibi görüyormuş
Bazen duyguları dizginlemek için mantığı devreye sokmak gerekir.Çok acı çekiyorum.
Tamam işte kız senle olmak istemiyormuş. Yol ver.Onla olmak için her şeyi yaptım ancak ben hariç onu her sevenle sevgili oldu.
8. sınıfa geçtim.
Yuh! 6 ay boyunca aşk acısı mı çekilir! 6 ayda 3 - 4 yıllık uzun ilişkinin acısı atlatılıyor.6 ayın bir faydası olmadı.
İnsanlara güvenilmez. İnsanlara sır anlatılmaz. İnsanlar karşısında ağlanmaz. İnsanlara zayıflıkların gösterilmez. İnsanlara elde etmek istediklerin söylenmez. Bunları şimdiden sana söyleyeyim ki, bundan sonra böyle yapmaya başla. Sana güven diyecekler, sır anlat diyecekler, ağla diyecekler, zayıflıklarını göster bundan utanma diyecekler, elde etmek istediklerini paylaş diyecekler.hep güvenip her sırrını anlattığın
Ne aşkı yahu, aşk maşk diye bir şey yok.
Kızı 1 yıl boyunca sevdikten sonra mı açıldın? Kızı 1 yıl boyunca sevip, 1 yılın sonunda açılmanın mantıklı olduğunu mu düşündün? Anlatımından dolayı tam anlayamadım.
Kız senden etkilenmemiş yani. Bu kadar basit.
Bazen duyguları dizginlemek için mantığı devreye sokmak gerekir.
Neden acı çekiyorsun? Acı çekmene sebep olan şey ne? Bunları bir sorgula.
Tamam işte kız senle olmak istemiyormuş. Yol ver.
Yuh! 6 ay boyunca aşk acısı mı çekilir! 6 ayda 3 - 4 yıllık uzun ilişkinin acısı atlatılıyor.
Bu eleman daha kendisiyle birlikte olmayan kız yüzünden 6 ay acı çekmiş.
İnsanlara güvenilmez. İnsanlara sır anlatılmaz. İnsanlar karşısında ağlanmaz. İnsanlara zayıflıkların gösterilmez. İnsanlara elde etmek istediklerin söylenmez. Bunları şimdiden sana söyleyeyim ki, bundan sonra böyle yapmaya başla. Sana güven diyecekler, sır anlat diyecekler, ağla diyecekler, zayıflıklarını göster bundan utanma diyecekler, elde etmek istediklerini paylaş diyecekler.
Bunlar sadece zayıf halkaları elemek içindir.
Bak arkadaşım, hoşlanma olayının sırrı karşılıklı olmasıdır. Sen zannediyor musun ki kızların hepsi kör, etrafındaki erkekleri bilmiyorlar da senin kendini belli etmek için 40 takla atman gerekiyor.Her sözünüzde haklısınız sanırım cidden beni sevmemiş ve Ark olmak istiyor ya kimseyi sevmemeli ya da başka insanları sevmeliyim.
Sevme diye bir şey yok bu kadar kısa sürede. Birini görürsün, hoşlanırsın. Bu kadar basit. Sevginin oluşması uzun süren bir şeydir. 2 gün önce gördüğün kızı da seveceksen olmaz.ya kimseyi sevmemeli ya da başka insanları sevmeliyim.
Bak arkadaşım, hoşlanma olayının sırrı karşılıklı olmasıdır. Sen zannediyor musun ki kızların hepsi kör, etrafındaki erkekleri bilmiyorlar da senin kendini belli etmek için 40 takla atman gerekiyor.
Zaten 1 yıl boyunca sadece kızdan hoşlanıp, hamlede bulunmamışsın. Kızın da sana karşılık verebileceği bir durum oluşmuşsa dahi o yok olmuştur.
Senin yaşlarında kız olayları çok sıkıntı çünkü yapabileceğin pek bir şey yok. Genellikle şans işidir. Lisenin ortalarına doğru geldiğinde daha eğlenebileceğin ilişkiler kurmaya başlayacaksın.
Sevme diye bir şey yok bu kadar kısa sürede. Birini görürsün, hoşlanırsın. Bu kadar basit. Sevginin oluşması uzun süren bir şeydir. 2 gün önce gördüğün kızı da seveceksen olmaz.
Bak arkadaşım, hoşlanma olayının sırrı karşılıklı olmasıdır. Sen zannediyor musun ki kızların hepsi kör, etrafındaki erkekleri bilmiyorlar da senin kendini belli etmek için 40 takla atman gerekiyor.
Zaten 1 yıl boyunca sadece kızdan hoşlanıp, hamlede bulunmamışsın. Kızın da sana karşılık verebileceği bir durum oluşmuşsa dahi o yok olmuştur.
Senin yaşlarında kız olayları çok sıkıntı çünkü yapabileceğin pek bir şey yok. Genellikle şans işidir. Lisenin ortalarına doğru geldiğinde daha eğlenebileceğin ilişkiler kurmaya başlayacaksın.
Sevme diye bir şey yok bu kadar kısa sürede. Birini görürsün, hoşlanırsın. Bu kadar basit. Sevginin oluşması uzun süren bir şeydir. 2 gün önce gördüğün kızı da seveceksen olmaz.
Arkadaş olduğun kız niye senle sevgili olsun?arktık
Kız, sevgili olabileceğin biri değilmiş ki. Etrafında kız mı yok?5.sınıftan beri tanışıyoruz ve 8'e geçtim yıllar olmuş.