İ İdris01 Femtopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #1 Ortaokulda bizim sınıftan bir kıza aşık olmuştum. Kız 1 sene sonra okuldan ayrıldı. Aradan 4-5 sene geçti hâlâ unutamıyorum kızı. Keşke ona aşık olduğumu söyleseydim. Instagram'ını da bilmiyorum kızın. Sizce ne yapmalıyım?
Ortaokulda bizim sınıftan bir kıza aşık olmuştum. Kız 1 sene sonra okuldan ayrıldı. Aradan 4-5 sene geçti hâlâ unutamıyorum kızı. Keşke ona aşık olduğumu söyleseydim. Instagram'ını da bilmiyorum kızın. Sizce ne yapmalıyım?
İ İdris01 Femtopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #3 BlokJ dedi: Adı soyadını hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece adını hocam. BlokJ dedi: Adı soyadını hatırlıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Hocam nahapmalıyım sizce adını hatırlıyorum Son düzenleme: 22 Mart 2023
BlokJ dedi: Adı soyadını hatırlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sadece adını hocam. BlokJ dedi: Adı soyadını hatırlıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Hocam nahapmalıyım sizce adını hatırlıyorum
B BlokJ Kilopat Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 55 22 Mart 2023 #4 İdris01 dedi: Sadece adını hocam. Hocam nahapmalıyım sizce adını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşadığını biliyor musunuz?
İdris01 dedi: Sadece adını hocam. Hocam nahapmalıyım sizce adını hatırlıyorum Genişletmek için tıkla... Hangi şehirde yaşadığını biliyor musunuz?
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.446 Çözümler 4 Yer Toronto 22 Mart 2023 #5 Havada bulut sen onu unut.