H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 10 Eylül 2021 #11 Hocam en iyi dostunuz sağ elinizdir. Bunu unutmayın yeter..
Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #12 HooDue dedi: Hocam en iyi dostunuz sağ elinizdir. Bunu unutmayın yeter.. Genişletmek için tıkla... Xd
HooDue dedi: Hocam en iyi dostunuz sağ elinizdir. Bunu unutmayın yeter.. Genişletmek için tıkla... Xd
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Eylül 2021 #13 Aşk acısı çok garip bir duygu ama şu ana kadar belki bir tane kıza aşık oldum herkes ilgimi çekmiyor.
Aşk acısı çok garip bir duygu ama şu ana kadar belki bir tane kıza aşık oldum herkes ilgimi çekmiyor.
Jonhh Centipat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 382 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #14 XEfe.Bey dedi: Aşk acısı çok garip bir duygu ama şu ana kadar belki bir tane kıza aşık oldum herkes ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende bir kıza aşık oldum. Tek sıkıntı aklımdan çıkmaması
XEfe.Bey dedi: Aşk acısı çok garip bir duygu ama şu ana kadar belki bir tane kıza aşık oldum herkes ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende bir kıza aşık oldum. Tek sıkıntı aklımdan çıkmaması
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 23 Eylül 2021 #15 Jonhh dedi: Aynı şekilde bende bir kıza aşık oldum. Tek sıkıntı aklımdan çıkmaması Genişletmek için tıkla... Unutamazsın maalesef ben de hiç unutamadım hala aklımda kafama yerleşti Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2021
Jonhh dedi: Aynı şekilde bende bir kıza aşık oldum. Tek sıkıntı aklımdan çıkmaması Genişletmek için tıkla... Unutamazsın maalesef ben de hiç unutamadım hala aklımda kafama yerleşti