B Bekir Öztürk Ziyaretçi 21 Eylül 2014 #1 Doğum günümde Ask.fm'den anonim bir hediye aldım. Bunun kaynağını öğrenebilir miyim? Yani kimin gönderdiğini öğrenmek istiyorum.
Doğum günümde Ask.fm'den anonim bir hediye aldım. Bunun kaynağını öğrenebilir miyim? Yani kimin gönderdiğini öğrenmek istiyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Eylül 2014 #2 Anonim olduğu için sence öğrenebilir misin?
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 21 Eylül 2014 #3 Sayfa kaynağı falan gibi şeylerden belki öğrenilir diye düşündüm.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2014 #4 Sitenin amacı bu zaten " Anonim " Soruların veya hediyelerin kimden geldiğini bilmiyoruz. Öğrenilmesi de imkansız. Ona göre bir alt yapısı vardır muhakkak.
Sitenin amacı bu zaten " Anonim " Soruların veya hediyelerin kimden geldiğini bilmiyoruz. Öğrenilmesi de imkansız. Ona göre bir alt yapısı vardır muhakkak.