Aşk hikayesi olan var mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4700mq 3.40ghz
Gt740m 2gb
2x4 1600mhz
Samsung 870 Evo 500gb
Dizi film anime gibi içeriklerde olan aşk hikayeleri hepimizi kıskandırmıştır. Son zamanlarda asla aşık olamayacak ve mutlu bir ilişki kuramayacakmiş gibi hissediyorum çünkü sevgili kavramı popüleriteyi arttırmak için kullanılan bir araç gibi geliyor. Tanisdiniz konuştunuz sevgili oldunuz ama birbirinizi gerçekten sevmiyorsunuz. Özellikle kizlar aptal insanların peşinden koşarak benim bu bakış açımin ana sebebi oluyorlar. Ben umudumu kaybettim ve o aptal erkeklerden olup oylesine sevgili yapmaya yonelecegim galiba. Peki son bir umut sizin bu konuya karşıt bir ilişkiniz gerçek aşk denebilecek bir hikayeniz var mı?

Kimsenin senin dediğin tarzda aşk yaşadığını düşünmüyorum açıkçası. Ama sevgililik konusunda düşüncelerin aşırı yanlış sevgilisi olan biri olarak söyleyeyim. Sonuçta ünlü falan biriyle sevgili değilsen ki böyle kadınlarda baya azdır popüleriten artmıyor genelde kimsenin umrunda bile olmuyor bir kaç arkadaşın dışı peki gel gelelim neden "iyi" dedigin tipler genel olarak tercih edilmiyor iki tane sebebi var birincisi ben iyiyim kızlar kötü diye gezenlerin nerdeyse hepsi nasıl flört edileceğini bilmiyor kıza nasıl davranmalı bilmiyor ya çok inzivaya çekiliyor ya da meriç kafasına girip her kıza karşılıksız duygusal yatırımlar yapıyor sonra da kızlar onu tercih etmeyince suçlu kızlar oluyor. Egoist bir bakış açısı olmasını geçtim bir yere de getirmiyor kendini diğer türlü olmaya zorlasan kız iki tane shittestle senin öyle biri olmadığını dibine kadar anlayacak. Şimdi ikinci hataya geleyim genel olarak senin en iyi versiyonunu seçen kızlarla birlikte olmaya çalış doğru kızlarla doğru ilgiyi ver yanlış hareketleri olan saçma sapan bir kıza bağlanırsan bütün kızlar hakkında böyle feminazinin erkek versiyonundan farksız düşüncelere kapılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…