Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #11 Kariyerin(başarın) iyiyse aşk kendiliğinden gelecektir.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 2 Eylül 2025 #12 Uzak mesafe ilişkisi olmaz başta. En azından "sevgili" diyebileceğin kişiyle karşılıklı oturabilmeli, göz göze bakışabilmeli ya da bir şeyler içebilmelisin.
Uzak mesafe ilişkisi olmaz başta. En azından "sevgili" diyebileceğin kişiyle karşılıklı oturabilmeli, göz göze bakışabilmeli ya da bir şeyler içebilmelisin.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.608 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 2 Eylül 2025 #13 Çoğu kız kariyersiz parasız erkeğe bakmaz, aklı olan kız zaten babasının evinden kötü yaşayacaksa parasız erkek ile evlenmez, kariyer.
Çoğu kız kariyersiz parasız erkeğe bakmaz, aklı olan kız zaten babasının evinden kötü yaşayacaksa parasız erkek ile evlenmez, kariyer.
MyEmre Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #14 Illuıqsxs dedi: Kariyerin(başarın) iyiyse aşk kendiliğinden gelecektir. Genişletmek için tıkla... Buna katılmıyorum. Kariyerin iyiyse aşkı yine de araman gerekir. Paran olduğu için ayağına gelecek kişiyle aşk yaşanmaz.
Illuıqsxs dedi: Kariyerin(başarın) iyiyse aşk kendiliğinden gelecektir. Genişletmek için tıkla... Buna katılmıyorum. Kariyerin iyiyse aşkı yine de araman gerekir. Paran olduğu için ayağına gelecek kişiyle aşk yaşanmaz.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 2 Eylül 2025 #15 MyEmre dedi: Buna katılmıyorum. Kariyerin iyiyse aşkı yine de araman gerekir. Paran olduğu için ayağına gelecek kişiyle aşk yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Paran olunca ne için geldiğini anlama şansın yok.
MyEmre dedi: Buna katılmıyorum. Kariyerin iyiyse aşkı yine de araman gerekir. Paran olduğu için ayağına gelecek kişiyle aşk yaşanmaz. Genişletmek için tıkla... Paran olunca ne için geldiğini anlama şansın yok.