Aşk mı para mı?

Tabii ki para. Bu devirde aşk'ın garantisi yok ama paranın her zaman garantisi vardır. Aşk karın doyurmuyor bir zaman geçtikçe aşk'ın yavaş yavaş ölmeye başlıyor tabii kimisine göre gereklidir ancak para olmayan yerde hiçbir şey olmaz.

Gerçekten mi bulursun? Nereden?

Ben biraz pasif kalıyorum biraz. Atılgan bir yapım yok. Biraz da çevreyi görünce insan iğreniyor. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Hiç böyle şeylere gelemeyen bir insanım. İşten eve, evden işe. Bu aralar tek zevkim kulaklığımı takarak balkonda kahve sigara keyfi yapmak. Bütün günün yorgunluğunu unutturuyor bana. Sanırım biraz evcimen bir tipim var.

Neden pasif kalma günaydin

Aşk yok ki? Aşk dediğin oneitis, gözün başka birini görmemesi ve delilik hali. Ya bir kadını sevebilirsin ya da bir kadını anlayabilirsin.

Erkek kadın stratejisini paraya dayandırırsa, IQsu yüksek bir gold diggerın ATMsi olmaktan öteye geçemeyebilir.

Karar verici, dominant, maskülen ve özgüven sahibi olmak dolaysız yoldan kadının bilinçaltında ham arzu yaratırken, para dolaylı olarak bilinçaltına etki eder. Bu çok da anlaşılmaz bir şey değil. Sonuçta insanlık tarihinin yüzbinlerce yıllık geçmişinde, acımasız doğa koşullarında, kimse kimseden daha zengin değilken, erkekler arasındaki rekabette belirleyici olan şey karar verici, dominant, maskülen ve özgüven sahibi olmak idi. Para kazanın ama ön plana paranız ile çıkmayın, kadın stratejisine göre davranırsanız ATM olursunuz. Kadın erkeğe erkeklikte ne kadar güçlü olduğuna bakar.

Tabii ki para.

Çok farklisin

Bu bir şaka mı veya ciddi bir soru mu?
Bir müzik ne demiş? Ye iç eğlen para pul harca,yeterki gönlünü bana sakla. Bir meşhur bayan ne demiş? "Arkadaş paran yoksa bana yaklaşma,ben seni davet etmedim."Demiş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…