Denedim de olmadı. 5 ay boyunca en sonunda dayanamadım vallahi. Düşünsene göz nuru göre göre yalan söylüyor ve umursamıyor falan... Gerçekten hoşlandıysam neyinden hoşlandım bilmiyorum.
Sizin tabirinizle ne seviye samimilik ki? Ya, maksimum yaptığı şey bana yazmaktır onun dışında evet hiçbir şey olmadı. Ve sesini bile bilmiyorum çok ironik.
Sizin tabirinizle ne seviye samimilik ki? Ya, maksimum yaptığı şey bana yazmaktır onun dışında evet hiçbir şey olmadı. Ve sesini bile bilmiyorum çok ironik.
Yazılardan ibaret olduğu halde çekici geldi, bilmiyorum. Olmayacağını zaten biliyorum ama ne bileyim işte... Zaten eskisi kadar hoşlanmıyorum. Karşı taraf hiç umursamayınca haftalarca bir konu üzerinden yalan vb söyleyince ister istemez soğuyorsun.
Daha yaşım küçük bayağı. Liseye gidiyorum. Bu arada madem öyleysen konunun başında neden öyle dedin derseniz, çevremde genelde öyle insanlar var. Güzel vb varsa direkt saldırıyorlar 1 haftaya da ayrılıyorlar hepsi. Onu kastettim. YKS vb odaklanmak istiyorum aslında.