Aşk nedir ve gerçek midir?

Merhaba sevgili Technopat sakinleri. Saat 02.00'a yaklaşmak üzere ve benim uyumayan, gececi arkadaşlarıma bir sorum var. Sizce aşk nedir, gerçek midir? Görüşlerinizi merak ediyorum.

Zaten var ve gerçek. Fakat çok riskli bir duygu diyebilirim biraz ironik riskli derken ama gerçekten öyle. Şükretmenin ne demek olduğunu biliyordum, sevmenin ne demek olduğunu biliyordum, üzülmenin ne demek olduğunu biliyordum fakat bunların tam olarak ne olduklarını anladım bu duyguyu yaşayıp kaybedince.
 
Aşk aynı anda iki cins arasında olur. Tek taraflı olmaz. Dünyayı terk edip boyut kapısından geçmek gibidir sevgi dünyasına 😆 En tatlı zehir.
 
Merhaba sevgili Technopat sakinleri. Saat 02.00'a yaklaşmak üzere ve benim uyumayan, gececi arkadaşlarıma bir sorum var. Sizce aşk nedir, gerçek midir? Görüşlerinizi merak ediyorum.

2 kişinin birbirini maniple etmesi. Sahiplenme duygusunu birbirine aşılaması. Aşırı istek duyması. Zaman içinde endorfin salgısı artar. Enerjin yüksektir. Işıldarsın ve çevrendeki herkesi kendine çekersin. Yolda yürürken herkes sana bakar. Tanımadığın kızlar sana iş atmaya başlar. Galiba kızlar bu hormonel değişimi hissediyor ve sana daha çok kız arzu duymaya başlıyor. Ama sen onlarla ilgilenmezsin tek istediğin odur.
Geçici heves. Dünyanın en güzel kadını bile olsa elde ettikten sonra en fazla ömrü 3 yıl olan. Sonrasında birbirini tekrar sevmeye çalışmakla geçen her defasında seni daha çok hissizleştiren. Yokluğunu ararsın varlığına kaçmak uzaklaşmak istersin. İlk 2 yıl aşırı mutlu son 1 yılda beklentilerini asla karşılamayan. Tekrar yeni bir arayış döngüsüne girip seni tüketen duygu yumağı. Her defasında sevgi biter alışkanlıklar ve anılar kalır.
Her defasında döngü tekrarlanır.
En sonunda kimseyi sevemediğini anlayıp sadece cinsellik istediğini fark edersin. Yalnızlık daha çok hoşuna gider.
 
Aşk çok gariptir kesinlikle. Ne tam bir histir ne tam bir duygu. Çok 'aşık' oldum. Ama öyle bir uslandım ki insanlar yüzünden. Artık ne b*k olduğunun farkındayım.
 
Çok ilginç birşey aslında. Ama bence tam olarak ilkel duygularla bağlantısı olan bir duygu değil. Dış görünüş elbette bir faktör ama bence kimse birinin dış görünüşü için canını vermez.
 
Aşk hevesin geçene kadar, sevda nefesin bitene kadardır.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Geri
Yukarı