Çok tehlikelidir. Yanına kalp ile yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır. Mantıklı düşünmenin önüne geçer. Odak noktanız sadece o olur. Unutmanız imkansıza yakındır.
Aşk nedir? Benim için bir insanı kendinden fazla sevmek her zaman o kişinin yanında olabilmeyi istemek değer vermek eskiden böyle düşünürdüm. Şu an benim için saçmalıktan başka bir b.k değil.
Birisi ilgi gösterince sevmek bağlanmak en büyük pişmanlığım diyebilirim benim hiç sevmediğim eksi yönümdü. Şimdi biri konuşmaya gelse mesafeliyim kimseye tahammülüm kalmamış karşı cinsten nefret ediyorum daha neler neler ah ece ah o hayatını seveyim.
Aşk, insanların zamanını ve parasını boşa harcaması için beyin tarafından oluşturulmuş bir fantezi, bir illüzyondur. Kendim aşka inanmıyorum. Evlilik dediğinse bir iş anlaşmasıdır, iki insanın birbirlerinin hayatlarını daha kolaylaştırmaya çalıştığı için yapılan bir şey kısacası.
Yaşamadan bilemeyeceğimiz,insanın beynini uyuşturan karşılıklı olmayınca ise sadece duygularını sömüren bir kusurdur.Karşılıklı ise durum tam tersi tabii.