Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Aşka inanmayan bir kıza aşık oldum ama kendisi inanmadığı için duygularıma karşılık vermiyor. Nasıl ikna edebilirim?
Aşka inanmayan bir kıza aşık oldum ama kendisi inanmadığı için duygularıma karşılık vermiyor. Nasıl ikna edebilirim?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Mayıs 2021 #3 Skibbe dedi: Aşka inanmayan bir kıza aşık oldum ama kendisi inanmadığı için duygularıma karşılık vermiyor. Nasıl ikna edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kanka seni sevmiyor boşuna uğraşma
Skibbe dedi: Aşka inanmayan bir kıza aşık oldum ama kendisi inanmadığı için duygularıma karşılık vermiyor. Nasıl ikna edebilirim? Genişletmek için tıkla... Kanka seni sevmiyor boşuna uğraşma
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #4 RUSHTOB dedi: Kanka seni sevmiyor boşuna uğraşma Genişletmek için tıkla... Aşka inanmadığı için.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 20 Mayıs 2021 #5 Bende inanmıyorum fakat kendisine daha iyi davranıp yardımcı olabilirsiniz. Bir gün size aşık olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Bende inanmıyorum fakat kendisine daha iyi davranıp yardımcı olabilirsiniz. Bir gün size aşık olabilir.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mayıs 2021 #6 RUSHTOB dedi: Kanka seni sevmiyor boşuna uğraşma Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olmuyor, aşık olmuş nasıl uğraşmasın istemese bile uğraşacak.
RUSHTOB dedi: Kanka seni sevmiyor boşuna uğraşma Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olmuyor, aşık olmuş nasıl uğraşmasın istemese bile uğraşacak.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 20 Mayıs 2021 #7 Öncelikle bu çok zor olacak ama onun kalbini kazanabilecek küçük sürprizler ile.
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 20 Mayıs 2021 #8 Skibbe dedi: Aşka inanmadığı için. Genişletmek için tıkla... Bence seni kekliyor. Aşka inanıyor ama çoktan çekmiş ...'i
Skibbe dedi: Aşka inanmadığı için. Genişletmek için tıkla... Bence seni kekliyor. Aşka inanıyor ama çoktan çekmiş ...'i
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 20 Mayıs 2021 #9 Skibbe dedi: Aşka inanmayan bir kıza aşık oldum ama kendisi inanmadığı için duygularıma karşılık vermiyor. Nasıl ikna edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin ve aşka inandırmaya çalıştığınız kişinin yaşını öğrenebilir miyim?
Skibbe dedi: Aşka inanmayan bir kıza aşık oldum ama kendisi inanmadığı için duygularıma karşılık vermiyor. Nasıl ikna edebilirim? Genişletmek için tıkla... Sizin ve aşka inandırmaya çalıştığınız kişinin yaşını öğrenebilir miyim?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Mayıs 2021 #10 403329 dedi: Hocam öyle bir şey olmuyor, aşık olmuş nasıl uğraşmasın istemese bile uğraşacak. Genişletmek için tıkla... O da doğru Hocam hangi dine inanıyorsanız o yaratıcı size yardım etsin. Ateistseniz ne diyeceğimi bilemedim
403329 dedi: Hocam öyle bir şey olmuyor, aşık olmuş nasıl uğraşmasın istemese bile uğraşacak. Genişletmek için tıkla... O da doğru Hocam hangi dine inanıyorsanız o yaratıcı size yardım etsin. Ateistseniz ne diyeceğimi bilemedim