"Kardeşim uyuşturucu almak çok yanlış ama bak lazım olursa şu köşede tanıdık var" gibi bir yorum olmuş.Bu yaşta birisinin kendi kendini bıçakla eğitmesi doğru değil. Hele asker bıçağı ile. Soruna gelecek olursak Ucuz Askeri Malzeme Mağazası | www.askerimalzeme.net.
Hocam arkadaşın durumunu tam bilmiyorum, yüz yüze olsak belki vazgeçirebilirim fakat böyle bir ortamda beni dinler mi bilmem."Kardeşim uyuşturucu almak çok yanlış ama bak lazım olursa şu köşede tanıdık var" gibi bir yorum olmuş.
İlerleyen yaşlarımda doğa eğitimi alıp, doğa turu yapacağım. Şuanlık sadece hayal. Ancak ilerleyen yaşlarımda hayalimi gerçekleştirmemin ilk aşaması, kendime yük yapmamaktır. Doğa eğitimi alırken aynı zamanda bıçak için eğitim alıp kendime yük yapmak istemem. Bence siz de istemezsinizBu yaşta birisinin kendi kendini bıçakla eğitmesi doğru değil. Hele asker bıçağı ile. Soruna gelecek olursak Ucuz Askeri Malzeme Mağazası | www.askerimalzeme.net.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.