G gsemre1998 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar merhaba görüntüdeki süre bittikten sonra mı kaçak durumuna düşüyorum yoksa şu an kaçak mıyım? Polis çevirmesinde herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba görüntüdeki süre bittikten sonra mı kaçak durumuna düşüyorum yoksa şu an kaçak mıyım? Polis çevirmesinde herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
G Gözlerinde Kayboldum Femtopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 Evet, o süre bittikten sonra kaçağa düşüyorsun. Şu an kaçak değilsin.
wiqiqosi Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Kaçak sayılmazsın muhtemelen, bir sonraki sevk döneminde uzatmazsan sen de gideceksin.
G gsemre1998 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 Gözlerinde Kayboldum dedi: Evet, o süre bittikten sonra kaçağa düşüyorsun. Şu an kaçak değilsin. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz şehir dışına çıkmam gerekiyor ancak emin değilim tereddüteyim
Gözlerinde Kayboldum dedi: Evet, o süre bittikten sonra kaçağa düşüyorsun. Şu an kaçak değilsin. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz şehir dışına çıkmam gerekiyor ancak emin değilim tereddüteyim
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.102 Çözümler 16 13 Kasım 2024 #5 Şu an neden kaçak olarak geçtiğinizi düşünüyorsunuz? 1 Ocak tarihine kadar bir işlem yapmazsanız o zaman kaçak durumuna geçersiniz.
Şu an neden kaçak olarak geçtiğinizi düşünüyorsunuz? 1 Ocak tarihine kadar bir işlem yapmazsanız o zaman kaçak durumuna geçersiniz.
G gsemre1998 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #6 WerBeastDu dedi: Şu an neden kaçak olarak geçtiğinizi düşünüyorsunuz? 1 Ocak tarihine kadar bir işlem yapmazsanız o zaman kaçak durumuna geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Tecilim haziran ayında bitti o günden sonra kaçak olduğumu bir kaçak kişi söyledi onun için bende ikilemde kaldim
WerBeastDu dedi: Şu an neden kaçak olarak geçtiğinizi düşünüyorsunuz? 1 Ocak tarihine kadar bir işlem yapmazsanız o zaman kaçak durumuna geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Tecilim haziran ayında bitti o günden sonra kaçak olduğumu bir kaçak kişi söyledi onun için bende ikilemde kaldim