Necobey422

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum vardı yazayım dedim. 2020'de AÖL'den 3 yıl tecil ettirdim. AÖL bitti YKS sınavına gireceğim cumartesi günü ve 2023 Aralıktan beri kaçak gözüküyorum. Sınava girerken sorun olur mu veya herhangi bir şey yapmama gerek var mı? Yarın askerlik şubesine gideceğim. Tecil verirler mi sınav için tekrar yoksa kaçak devam mı edeceğim bilen biri çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asker kaçağı değil, yoklama kacağısın ikisi farklı.
Birşey olmaz merak etme. Sinav için görevlendirilen polisler bakar 15 gün içinde askerlik şubesine git der maximum. Başka da birşey olmaz, sınava girersin.. Yoklama kaçağı olanları yaka paça goturmuyorlar. Asker kaçağını yaka paça götürürler.

Girişte kimliğe sadece sen olduğundan emin olmak için bakıyorlar çıkışta da kontrol yok

Girişte polisler kimlikten detaylara diye bakıyor diye biliyorum sıkıntı çıkabilir.
Kimliğe polisler bakmıyor sınav görevlileri bakıyor. Sınav belgesiyle uyup uymadığını kontrol ediyorlar. Kaldı ki polis veya görevli kişinin asker kaçağı olduğunu nerden bilsin gidip sistemden sorgulatmıyor ki.
Sınava girerken sorun olmaz ama çıkarken olabilir.
Çıkarken niye olsun?

Sorunuza gelecek olursam tecil verirler büyük ihtimal sınav için.

Sınava giderken çevirmeye veya kimlik kontrolune takilmaz isen egee sinav binasinda sadece kimlik karti(pasaport ve gecerli belgeler) ve giris belgesi karsilastirilip senle onaylayip aliyorlar. Yani bir sorun olmaz.

Sınava giderken çevirmeye veya kimlik kontrolune takilmaz isen egee sinav binasinda sadece kimlik karti(pasaport ve gecerli belgeler) ve giris belgesi karsilastirilip senle onaylayip aliyorlar. Yani bir sorun olmaz.
Sinav icin tecil verilir mi bilmiyorum ama universiteyi kazandigin anda eger hakkin varsa otomatik tecil oluyor.

Zaten gelmediğin günler para cezasına çeviriliyor sıkıntı olmaz. Üniversiteye gidene kadar ki sürecini para cezasına çevirttirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…