Sorumun cevabının tam anlamadım şimdi ben asker kaçağı olarak gözüküyorum ya kazandığım üniversiteye kayıt oldum diyelim tecil işlemi yapılıyor mu kaçak olarak gözüktüğüme rağmen yoksa gözükmüyor mu?Tecil işlemlerini YÖK yapmıyor, kayıtlı olduğunuz üniversitenin ilgili birimleri yapıyor. Sadece sınava girmenizle tecil olmaz.
Eğer koşulları sağlıyorsanız okul tarafından tecil edilir. Yaş sınırlarını kontrol etmeniz gerekiyor.
Sen kaç yaşındasın da asker kaçağı görünüyorsun?Asker kaçağı olarak gözükürken üniversite sınavına girip üniversiteye kayıt yaptırırsam tecil olur mu?
Sorumun cevabının tam anlamadım şimdi ben asker kaçağı olarak gözüküyorum ya kazandığım üniversiteye kayıt oldum diyelim tecil işlemi yapılıyor mu kaçak olarak gözüktüğüme rağmen yoksa gözükmüyor mu?
E- Devlete gir, askerlik yaz sorgula. xxx tarihine kadar ilişiği yoktur yazmak yerine şubeye başvurun yazıyorsa gidip tecil ettirmelisin.Sorumun cevabının tam anlamadım şimdi ben asker kaçağı olarak gözüküyorum ya kazandığım üniversiteye kayıt oldum diyelim tecil işlemi yapılıyor mu kaçak olarak gözüktüğüme rağmen yoksa gözükmüyor mu?
20Sen kaç yaşındasın da asker kaçağı görünüyorsun?
Mezun olduktan 2 sene sonraya kadar tecil ettiriliyormuş 2 yıldan fazla oldu o zaman ben tecil ettiremiyorum anladığım kadarıylaE- Devlete gir, askerlik yaz sorgula. xxx tarihine kadar ilişiği yoktur yazmak yerine şubeye başvurun yazıyorsa gidip tecil ettirmelisin.
Üniversite sınavına kaçak gözükürken giremezsin, paketlerler. Askeri şubeye gidip tecil ettirmen lazım.
Üniversiteye kayıt olursan %85 üniversiten seni tecil ettirir, otomatik. Bazenleri etmiyorlar, askeri şubeye gidip kendin tecil ediyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.