Askercell kalktı mı?

Ben size paralı asker tanıdığım olduğundan en net bilgiyi verdim.

Zaten siz gittiğinizde kamplara yerde yat sürün yaparken başınızda paralı askerin kenarda selfie çekip instagram mesajı attığını görürsünüz.

En açıklayıcısı bu olmuş hocam ama bunun konuyla pek bi alakası yok gibi nede olsa paralı asker olmayanların askercell zorunluluğunu konuşuyoruz

En açıklayıcısı bu olmuş hocam ama bunun konuyla pek bi alakası yok gibi nede olsa paralı asker olmayanların askercell zorunluluğunu konuşuyoruz
Teslim olmaya gittiğinizde sivildeki hattınızı Askercell yapıp götürmezseniz orada size Askercell hat temini yapmak isteyecekler.

Hat teminini istemezseniz de tuşlu telefonunuzu içeri sokmayabilirler yada 2-3 gün sonra elinizden alabilirler.

Teslim olmaya gittiğinizde sivil hattınızı da bir şekilde sokabilirsiniz o kadar kapsamlı detaylı bir arama yok.

Dikkat ettikleri şeyler: kesici delici aletler, ilaçlar ve akıllı telefon.

Hocam doğrudur doğrudur da MSB sivil hattını kısıtlayarak kullanabilirsin diyorken askeriye kısıtlı hattımın olmasına ramen yok kardeşim askercell alıcaksın diye benim telefonumu almayıp askercele zorunlu tutması gibi bişey zaten usulsüz davranıştır öyle bişey yapmaya hakları yok ben hattımı kısıtlayıp girdiktrn sonra

Yarın boş yere zahmet edip telefonla görüşme veya bir yerleri ziyarette bulunmayın.

Sivil hattınızı kısıtlamanız demek hattınızı aslında Askercell yapmak demek.

Teslim olduğunuz zaman Askercell hat istemediğinizi belirttiğinizde sizin sivildeyken yapmış olduğunuz Askercell hattınız kontrol edilir ve içeri rahat rahat girersiniz.

Hocam en baştan beri demek istediğim buydu ama konu öyle bi ilerlediki hattını kısıtlayıp askercell bile yapsak olmaz illa ascersell aldırıp 400 500 lira verdireceklere geldi oyuzden öyle söyledim eğer hattımı o şekilde kısıtlayıp gidince sorun olmuyorsa öyle yapacağım peki tam olarak nasıl yapılıyor bayiyemi gitmeliyim bi yakına sordurdum tğrkcel müşteri hizmetlerinde öyle bişey yok demiş takım lideri ona

Girişte satış yapılıyor. Ben sivil hattımı cüzdana attım, bakan eden olmadı, telefonu kontrol eden de olmadı. Askercell o kadar kısıtlı süre sunuyor ki komutanlar da biliyor herkesin sivil hat kullandığını. Mesai saatleri içersinde göstere göstere kullanma yeter, saat 5'ten sonra kullanmanı tavsiye ederim. Mesai saatleri içerisinde kontrol olması durumunda kapalı tutuyordum telefonu bakın kapalı kullanmıyorum demek için.
Alsan dahi usta birliğinde işe yaramama ihtimali yüksek çünkü kaçak göçek akıllı telefon sokmasan bile bir görev aldığında bağlı olduğun komutan günün her saati sana ulaşmak isteyecektir ve sivil hattını kullanman gerekecek.
Ek olarak ben usta birliği için Kıbrıs'a gitmiştim, orada Askercell çalışmıyor, Kıbrıs'a ait Turkcell hat alıyorsun, acemi birliğinin çoğu Kıbrıs'a gitti bizde ve Askercell alanlar hem onun için hem de Kıbrıs hattı için para vermiş oldu.
Hayırlı teskereler, iyi komutanlar dilerim.

Allah razı olsum güzel duaların için inşallah dostum, vallahi ben hattı kısıtlıya çevirip gitmek istiyorum dediğin gibi komutanlar seni arıyo ediyormuş büyük ihtimalle ustadayken kısıtlamayı kaldırırlar.

Bana sorarsan hiç kısıtlama tabii ama için nasıl rahat edecekse. Önemli olan telefona yapıştırdıkları Askercell logosu, o yoksa ne kadar kısıtlı dersen de inanmak istemeyen inanmaz.

Bana sorarsan hiç kısıtlama tabii ama için nasıl rahat edecekse. Önemli olan telefona yapıştırdıkları Askercell logosu, o yoksa ne kadar kısıtlı dersen de inanmak istemeyen inanmaz.
Valla kanıtlarız dostum inanmasalarda ha en kötü o logoyu bulur yapıştırırım girerken sıkıntı olmasım diye kısıtlatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…