Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 20 Ağustos 2021 #21 SCN dedi: 4 yıldır uzattığım saçları 20 gün askerlik için kestiremem, kimse kusura bakmasın. Genişletmek için tıkla... Orada keserler zaten birşey diyemezsin.
SCN dedi: 4 yıldır uzattığım saçları 20 gün askerlik için kestiremem, kimse kusura bakmasın. Genişletmek için tıkla... Orada keserler zaten birşey diyemezsin.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 20 Ağustos 2021 #22 elegiac dedi: Çürük raporu alarak kestirmeyebilirsiniz, bu da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Milletvekili veya bakan tanıdık olmadan zor.
elegiac dedi: Çürük raporu alarak kestirmeyebilirsiniz, bu da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Milletvekili veya bakan tanıdık olmadan zor.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Ağustos 2021 #23 Empty1 dedi: Orada keserler zaten bir şey diyemezsin. Genişletmek için tıkla... Astsubay başçavuşa a ben kestirmem diyecek değil mi
Empty1 dedi: Orada keserler zaten bir şey diyemezsin. Genişletmek için tıkla... Astsubay başçavuşa a ben kestirmem diyecek değil mi
trakyali1986 Picopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 20 Ağustos 2021 #24 ReznooW dedi: Astsubay başçavuşa a ben kestirmem diyecek değil mi Genişletmek için tıkla... Cem Yılmaz'ın standuptan bir sahne aklına geliyor insanın.
ReznooW dedi: Astsubay başçavuşa a ben kestirmem diyecek değil mi Genişletmek için tıkla... Cem Yılmaz'ın standuptan bir sahne aklına geliyor insanın.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #25 Saç kesmek zorunlu diye biliyorum hocam. trakyali1986 dedi: Cem Yılmaz'ın standuptan bir sahne aklına geliyor insanın. Genişletmek için tıkla... Hayır gelmiyor.
Saç kesmek zorunlu diye biliyorum hocam. trakyali1986 dedi: Cem Yılmaz'ın standuptan bir sahne aklına geliyor insanın. Genişletmek için tıkla... Hayır gelmiyor.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 20 Ağustos 2021 #26 trakyali1986 dedi: Cem Yılmaz'ın standuptan bir sahne aklına geliyor insanın. Genişletmek için tıkla... Her sahne teker teker gözümün önünden geçti.
trakyali1986 dedi: Cem Yılmaz'ın standuptan bir sahne aklına geliyor insanın. Genişletmek için tıkla... Her sahne teker teker gözümün önünden geçti.
trakyali1986 Picopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 20 Ağustos 2021 #27 Stoch dedi: Saç kesmek zorunlu diye biliyorum hocam. Hayır gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Elinde fiski komutan gelsin buraya falan. Sonra bir ışık.
Stoch dedi: Saç kesmek zorunlu diye biliyorum hocam. Hayır gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Elinde fiski komutan gelsin buraya falan. Sonra bir ışık.