Çözüldü Askere 178 cm 120 kilo birisi gidebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

irfantr452

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
Merhaba boyum 1.78 kilom 120 belki de daha fazla askere gitme şansım var mı? Yoksa ertelenecek mi? Haftaya askerlik şubesine başvurmayı düşünüyorum internette biraz araştırma yaptım "askeri hastane sevkine uygun" sonucuna varıyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sizin kilo sınırınız 105. Fazlasıyla üstünde kalıyorsunuz, hasyane sevki sonrasında fazla kilolarınızı verene kadar askerliğinizi ertelerler.
Gidemezsin boyumuz aynı 108 kilo iken hastaneye sevk etti aile hekimi kilo verip gittim bende çürük olmamak için. 104 kilo hastaneye gittim 94 kilo 2 aylık eğitimden geldim şuan 82.5 kiloyum

Sizin kilo sınırınız 105. fazlasıyla üstünde kalıyorsunuz, hasyane sevki sonrasında fazla kilolarınızı verene kadar askerliğinizi ertelerler.

Anladım hocam.

Gidemezsin boyumuz aynı 108 kilo iken hastaneye sevk etti aile hekimi kilo verip gittim bende çürük olmamak için. 104 kilo hastaneye gittim 94 kilo 2 aylık eğitimden geldim şu an 82.5 kiloyum

Ben kendimi bildim bileli kilo veremiyorum kendimi tutmak cok zor geliyor çürük olunca ne oluyor bir zararı var mı?

Ben kendimi bildim bileli kilo veremiyorum kendimi tutmak cok zor geliyor çürük olunca ne oluyor bir zararı var mı?
Bedensel yetenek gerektiren polislik, askerlik, itfaiyecilik, orman görevlisi vs. gibi meslekleri edinemezsiniz. Onun dışında bir zararı yok. Ama kilo vermek irade işi. Kendinizi bir kere tutunca alışırsınız, sağlığınız için de hayatınız için de kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik kilo vermek.

Anladım hocam.

122.8 den düştüm çok mutluyum eskiye göre dostum ve sanırım 3 yıl boyunca her yıl kontrol ediliyordu sanırım pek emin değilim bir araştır öyle bir şey vardı sanırım. 6 ay erlik yapılmaz ama ben çürük olmak da istemezdim.

Zayıflamayı istiyorum içimden geliyor ama dediğim gibi iradem buna izin vermiyor.

Anladım hocam pek de kötü bir durum değilmiş bu tarz mesleklerle işim olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…