Rehber Askere gideceklerin bilmesi gerekenler

Hocam üniversite okuyarak askerliği ne kadar uzatabiliyoruz?

Ben askerliği uzatmaya gitmiştik abimle. Komutanın odaya girdik, komutan bir süre sonra "bu çocuğu hastaneye götür baktırt" vb. dedi. Dediklerine cevap vermedim pasif sessiz kaldım. O yüzden öyle düşündü. Bakalım elverişli olabilecek miyiz? Komutan bile böyle düşündüyse, şüpheli. Hayırlısı.

Ciddi bir fiziksel rahatsızlığın yoksa (kifoz, skolyoz[dereceleri mevcut muafiyet için], ciddi fiziksel bozukluklar vs.) Elverişsiz raporu vermiyorlar. Eskiden düz tabanları askere almazlarmış anlatılanlara göre lakin ben askerliğimi yaparken koğuşta 3 4 tane düz taban vardı basbayağı dümdüz ayağa sahiplerdi.

Hocam üniversite okuyarak askerliği ne kadar uzatabiliyoruz?

İstenilen belgeleri tam verirseniz okulunuz bitene kadar uzatılabilir. Bu metini okursanız daha iyi anlarsınız.

Ruh hastalıkları peki? Psikoloji bozuklukları vb. sesin anlaşılmaması konuşulmama pasif kalmak iletişim kuramamak gibi şeyler peki?

Ruh hastalıkları peki? Psikoloji bozuklukları vb. sesin anlaşılmaması konuşulmama pasif kalmak iletişim kuramamak gibi şeyler peki?

Psikolojik sıkıntılar sorun çıkartabilir ama diğer saydıklarınız askere gidince tek tek çözüyorlar merak etmeyiniz. Çıkmayan sesi çıkartırlar pasif kalanları aktifleştirirler

Psikolojik sıkıntılar sorun çıkartabilir ama diğer saydıklarınız askere gidince tek tek çözüyorlar merak etmeyiniz. Çıkmayan sesi çıkartırlar pasif kalanları aktifleştirirler

Bu biraz daha farklı. Sandığınız gibi değil. Hastalık gibi.

Hallederler. Olmazsa zaten seni ya çok fazla ezerler ya da şansın yaver giderse en az rahatsız edileceğin görevi alırsın.

Bilemiyorum, öyle olsa oradaki komutan öyle demezdi sanırım. Özürlü engelli sınıfında okumuştum bir ara. İl okuldaydı oda. Doktora da gitmiştik. Doktor "normal değil" tanısı koymuştu. Annem rapor alacağını söylemişti. Bir de psikolojik sıkıntılar. Normal bir insanın 1 ile yapabiliyorsa, benim daha fazla katını yapmam gerekiyormuş.

Ama, polis abim şey demişti. 10 yıldır askerlik yapmayan adamlar varmış. O nasıl oluyor? @akaReckless

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…